Αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Smash Summer Camp 2

22 Ιούλ
Αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Smash Summer Camp 2

Άλλο ένα καλοκαιρινό τουρνουά Smash Wii U ολοκληρώθηκε το Σάββατο 21 Ιουλίου. Το Smash Summer Camp 2 επισκέφθηκαν παίχτες από το εξωτερικό, αλλά και από τη Θεσσαλονίκη, τους οποίους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να ξαναδούμε στο μέλλον. Συγχαρητήρια στους νικητές, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους. Δείτε στη συνέχεια τον απολογισμό και τα αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Smash Summer Camp 2.

Περιγραφή για τα αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Smash Summer Camp 2

Το Smash Summer Camp 2 αυτήν τη φορά ξεκίνησε με το ατομικό τουρνουά όπου έγιναν πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Jesteros (Greninja) και Sido (Mario) βρέθηκαν από την αρχή στο losers bracket, ενώ εκεί ακολούθησαν και οι Rush (Mario) και Konstiyo (King Dedede, Jigglypuff).

Ενώ εκείνοι πάλευαν για την επιβίωση στο Winners Quarters ο SP1 (Bowser) έκανε το upset εναντίον του doperman (Mario, Cloud). Ταυτόχρονα ο Lavos (Sonic) ηττήθηκε από τον SirMimien (Olimar, Sheik, Wario) από την Αυστραλία, φέρνοντας έτσι άλλους δύο πολύ δυνατούς παίχτες στο losers bracket.

Στο επόμενο γύρω είχαμε δύο δυνατές αναμετρήσεις μεταξύ AkiraGr (Bayonetta) και Rush από τη μία, και Lavos εναντίον Jesteros από την άλλη. Στον πρώτο αγώνα ο AkiraGr επικράτησε για δεύτερη φορά εναντίον του Rush, ενώ στον άλλο αγώνα επικράτησε ο Jesteros εναντίον του Lavos έχοντας δύο ήττες σε προηγούμενες συναντήσεις, αφήνοντας τον έτσι εκτός Top 8 τουρνουά Smash Wii U για πρώτη φορά.

Από την πλευρά των νικητών ο Rom (Ganondorf) είχε καθαρίσει το δρόμο προς τα Winners Finals με τον SirMimien να κάνει το ίδιο χωρίς αξιοσημείωτες στιγμές.

Συνεχίζοντας στο Losers Round 4 είχαμε δύο πολύ κλασικά Match-ups, Kokman VS AkiraGr και Jesteros VS doperman. Εκεί οι Kokman και doperman επικράτησαν αυτών και προχώρησαν να κερδίσουν και τους επόμενους αγώνες τους με SP1 και SleepyT αντίστοιχα, και να συναντηθούν στα Losers Semis.

Στον τελευταίο αγώνα του winners bracket ο SirMimien επέβαλε ισχυρή αντίσταση στον Rom αλλά τελικά υπέκυψε 3-2 πηγαίνοντας να βρει τον doperman στο Losers Finals που πέρασε από τον Kokman ανέγγιχτος.

Στο τελικό των ηττημένων η απειρία του doperman απέναντι στον χαρακτήρα του αντιπάλου του του στοίχισε με αποτέλεσμα την καθαρή, με 3-0, ήττα του.

Έτσι φτάσαμε στον μεγάλο τελικό όπου ο SirMimien θα είχε την ευκαιρία να τα βάλει άλλη μία φορά με τον καλύτερο παίχτη της Αθήνας, αν όχι και όλης της Ελλάδας, στο Smash Wii U.

Ο τελικός ήταν μια αναμέτρηση που θύμιζε το Winners Final. Οι δύο παίχτες ήταν πολύ κοντά κερδίζοντας από δύο παιχνίδια αμφότεροι και φτάνοντας στο πέμπτο παιχνίδι του πρώτου σετ. Εκεί ο SirMimien είχε την τελευταία του ευκαιρία να κάνει το Bracket Reset, αλλά ο Rom κατάφερε να υπερασπιστεί άλλη μία φορά τον τίτλο του αήττητος.

Στη συνέχεια είχαμε το πολύ πιο χαλαρό ομαδικό. Εκεί υπήρξαν πολλά αμφίρροποι αγώνες με 2-1 και ειδικά στο losers bracket. Τελικά το ένα από τα δύο φαβορί SleepyT & Kokman (Corrin & Ness) έφτασαν στον τελικό, ενώ το 2ο φαβορί Rom & Barc0de (Ganondorf & Lucas) αρκέστηκε στην 3η θέση με τη νέα και πολλά υποσχόμενη ομάδα doperman & Yurika (Mario & Cloud) να φτάνει και εκείνη στον τελικό από την πλευρά των ηττημένων.

Ο τελικός κι εδώ ήταν πολύ έντονος με τα παιχνίδια να φτάνουν σε μάχες ένας εναντίον ενός πολύ συχνά και να κρίνονται στη λεπτομέρεια. Η ομάδα των doperman & Yurika πάλεψε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου σετ, αλλά οι SleepyT & Kokman δεν επέτρεψαν να παιχτεί δεύτερο σετ, φτάνοντας με 3-2 την πρώτη θέση στο ομαδικό.

Αυτήν τη φορά εκτός των δύο παιχτών από την Αυστραλία SirMimien (Olimar, Sheik, Wario) και LedZeppelin (Captain Falcon) είχαμε τη συμμετοχή μετά από το GameAthlon Summer 2018 του FalconKid (Roy, Lucina) και την πρώτη συμμετοχή του Yurika (Cloud).

Αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Smash Summer Camp 2

Κατάταξη Ομαδικού

01 SleepyT & Kokman (Corrin & Ness)
02 doperman & Yurika (Mario & Cloud)
03 Rom & Barc0de (Ganondorf & Lucas)
04 Jesteros & LuiS (Greninja & Little Mac)
05 AkiraGr & OuroborosRV (Bayonetta, Ike & Cloud)
05 SirMimien & LedZeppelin (Ganondorf, Dr.Mario & Ganondorf)
07 Konstiyo & FalconKid (King Dedede, Peach & Roy)
07 SP1 & Cemu (Bowser & Wario)

Κατάταξη Ατομικού

01 Rom (Ganondorf)
02 SirMimien (Olimar, Sheik, Wario)
03 doperman (Mario)
04 Kokman (Ness)
05 SleepyT (Corrin, Zero Suit Samus, Zelda)
05 SP1 (Bowser)
07 Jesteros (Greninja)
07 AkiraGr (Bayonetta)
09 Lavos (Sonic, Ryu)
09 Rush (Mario)
09 LuiS (Little Mac)
09 Cemu (Wario)
13 Sido (Mario)
13 Konstiyo (King Dedede, Jigglypuff)
13 Yurika (Cloud)
13 FalconKid (Roy, Lucina)
17 Barc0de (Lucas)
17 LedZeppelin (Captain Falcon)
17 Asteris (Cloud)

Αυτά ήταν τα αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Smash Summer Camp 2. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις και τουρνουά.
Το επόμενο τουρνουά θα ανακοινωθεί προσεχώς!

ΥΓ: Δείτε τα βίντεο των αγώνων που ήταν στο back-to-back setup στο κανάλι Youtube του NintendoNext.

Αποτελέσματα τουρνουά Smash Wii U Smash Summer Camp 2

About The Author
-

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων