Βρέθηκε πρωτότυπο αντίτυπο της κονσόλας SNES PlayStation / CD-ROM drive

03 Ιούλ

snes-cd-656x369

 

Όπως ίσως ξέρετε, στις αρχές της δεκαετίας του 90′ η Sony συνεργαζόταν με τη Nintendo για να δημιουργήσουν ένα πρόσθετο CD-ROM drive για το Super Nintendo – ωστόσο, η συγκεκριμένη συσκευή ποτέ δεν κατάφερε να μπει στα ράφια των καταστημάτων μιας και η Nintendo έκανε μια παρόμοια συμφωνία με τη Philips πίσω από τη πλάτη της Sony. Η Nintendo και Sony πήραν διαφορετικούς δρόμους με τη Sony να δημιουργεί τις δικές της κονσόλες. Έτσι δημιουργήθηκε ένας ανταγωνισμός στον τομέα των βιντεοπαιχνιδιών που διατηρείται για πάνω από δύο δεκαετίες μέχρι σήμερα.

Χθες, κάποιος στο the r/gaming subreddit (προς το παρόν μη προσβάσιμο) δημοσίευσε ένα πρωτότυπο του SNES-CD (αξιοσημείωτο συμβάν διότι σύμφωνα με πληροφορίες μόλις 200 αντίτυπα δημιουργήθηκαν από τη συγκεκριμένη κονσόλα). Δείτε τις εικόνες στο παρακάτω άλμπουμ– λίγο παράξενη η εικόνα, βλέποντας ταυτόχρονα τα λογότυπα της Sony και του Playstation σε ένα χειριστήριο SNES, δε νομίζετε;

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο τι είναι αυτό που φαίνεται στην εικόνα στη κεφαλή της κονσόλας, ή αν το πρωτότυπο ακόμα λειτουργεί.

SNES PlayStation

 

 

Βρέθηκε πρωτότυπο αντίτυπο της κονσόλας SNES PlayStation / CD-ROM drive

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων