Σπάνε τα κοντέρ πωλήσεις των indie games στο Switch

19 Μαρ
Σπάνε τα κοντέρ πωλήσεις των indie games στο Switch

Οι επιτυχίες των indie devs δε φαίνεται να έχουν σταματημό στο Switch!

Δύο developers προστέθηκαν στη λίστα αυτών που δηλώνουν παραπάνω από ικανοποιημένοι με τις επιδόσεις των παιχνιδιών τους:

 

Μεγάλο χάσμα στις πωλήσεις μεταξύ Switch και Steam για το Blossom Tales

Την αρχή λοιπόν έκανε η FDG Entertainment μιλώντας για τις επιδόσεις του Blossom Tales στο Switch. Η εταιρεία είπε πως τα έσοδα που απέφερε η κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Switch ήδη ξεπέρασαν τα αντίστοιχα του Steam. Κατά πόσο;

…20 φορές!

 

 

Και το Danmaku Unlimited αποδεικνύεται επιτυχία για τους indie devs

Η ομάδα ανάπτυξης του Danmaku Unlimited 3 ανακοίνωσε κι αυτή με τη σειρά της πως το παιχνίδι είχε την πιο δυνατή κυκλοφορία του στο Switch:

 

Φυσικά, θα μπορούσε κανείς να πει πως στο eShop του Switch δεν έχει επέλθει ακόμη ο κορεσμός για indie games. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα νέοι τίτλοι να μη χάνονται μέσα στους αμέτρητους παρόμοιους τίτλους που υπάρχουν ήδη στο Steam. Όποιος και να είναι ο λόγος, οι indies δηλώνουν όλο και πιο συχνά το πόσο ικανοποιημένοι είναι από τις επιδόσεις των παιχνιδιών τους στην κονσόλα της Nintendo.

Σπάνε τα κοντέρ πωλήσεις των indie games στο Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων