Splatoon live Test Fire!

09 Μαΐ

Και το παιχνίδι ξεκίνησε!!!!

Ο έλεγχος είναι καταπληκτικός. Τo gamepad λειτουργεί άψογα!

Μόλις πήραμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη. Το παιχνίδι έχει πολύ γρήγορο matchmaking για BETA.

Μέχρι τώρα δεν επηρεάζει η απουσία του voice chat. Η συνεννόηση γίνεται μέσω προ-επιλεγμένων εντολών.

Και μόλις τελείωσε το τελευταίο match πριν κλείσουν οι server. Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις! Πολύ γρήγορο matchmaking, ελάχιστο έως καθόλου lag, φοβερός ο χειρισμός με το gamepad με γρήγορο ανταποκρίσιμο χειρισμό και σκόπευση, είτε με τα γυροσκόπια ή με τον δεύτερο αναλογικό. Δική μου προτίμηση ήταν η στόχευση με τα γυροσκόπια, ήταν ακόμα πιο άμεση, γρήγορη και λειτουργική χωρίς μεγάλος εύρος κίνησης για να στοχεύεις.

Τρομερά διασκεδαστικό το turf wars, ήσουν συνέχεια στην τσίτα να ελέγχεις το χάρτη αλλά και το περιβάλλον για να καλύψεις όσο περισσότερη περιοχή με μελάνι μπορείς. Η μεταμόρφωση σε καλαμάρι είναι φοβερή και σε βάζει αμέσως στο κλίμα να κινείσαι μέσα στο μελάνι για να αποκτάς πλεονέκτημα ταχύτητας, κινητικότητας αλλά και να είσαι γεμάτος πάντα από πυρομαχικά.

Οι πίστες είναι πολύ ωραία σχεδιασμένες, ακριβώς το μέγεθος που πρέπει και σε βοηθάει να σχεδιάζεις στρατηγικές αλλά σε περιορίζει να “στρατοπεδεύεις” σε ένα μέρος του χάρτη, ούτως ή άλλως δεν έχει και νόημα να κάνεις κάτι τέτοιο πέρα από το να αμυνθείς την περιοχή της βάσης σου.

Η λειτουργία του gamepad πέρα από το χάρτη και την ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο της μάχης σε βοηθάει να ακούς τα προεπιλεγμένα μηνύματα για βοήθεια ή ευφημισμούς από τους συμπαίχτες σου, αλλά και να πηδάς γρήγορα και άμεσα από την βάση σου σε όποιο μέρος χρειάζονται οι σύμμαχοί σου βοήθεια.

Περισσότερα αργότερα στην επόμενη δοκιμή. Οι φωτό είναι τραβηγμένες από το δικό μου Wii U. Πως σας φαίνεται η “καλαμαρίνα” μου;

Splatoon live Test Fire!

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart. Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+
 • Thomas Theodosiou

  Θα προτιμούσα “καλαμαρίνο”!

  Θα συμφωνήσω. Το μόνο που δε μου άρεσε είναι το γεγονός πως το tutorial σου δίνει μόλις μια ιδέα για το ένα από τα τέσσερα όπλα. Δεν υπάρχει χρόνος να δεις τα υπόλοιπα και τις special abilities τους. Θα προτιμούσα, εάν επέτρεπε ειδικά για σήμερα, general tutorial άνευ πίεσης χρόνου. Εντάξει beta είναι, απλά το σημειώνω.

  Τόσο ευφάνταστο, διασκεδαστικό, καινοτόμο, και γνήσιο online multiplayer game είχα χρόνια να απολαύσω, προσωπικά.

  Και κάτι μου λέει πως δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα..

 • AkiraGr

  Συμφωνώ σε όσα αναφέρεις φίλε Θωμά, η διαφορά είναι πως το tutorial είναι καθαρά για τα βασικά στοιχεία των μηχανισμών(κίνηση, μεταμόρφωση, στόχευση). Η δοκιμή γίνεται στα όπλα σε πραγματικό χρόνο μιας και του επιτρέπει να αλλάζεις εξοπλισμό πριν από κάθε αγώνα. Όποτε σου λέει ο δημιουργός πως θα μάθεις να παίζεις μόλις πάρεις το βάπτισμα του πυρός.

  Άμεσο, γρήγορο και διασκεδαστίκο το BETA test περιμένουμε το βραδινό για να γίνει χαμός.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων