Η SquareEnix θέλει να φέρει νέα παιχνίδια στο Switch

22 Νοέ
Η SquareEnix θέλει να φέρει νέα παιχνίδια στο Switch

Το Gematsu ανάρτησε κάποια σχόλια από μια συνέντευξη του προέδρου της Square Enix  Yosuke Matsuda για το Nintendo Switch. Δείτε παρακάτω τι έχει να πει για την κονσόλα και τα σχέδια της εταιρίας.

SquareEnix και νέα IP για το Switch

Gematsu: Πού επρόκειτο να διαθέσετε το χρόνο και τα χρήματα για παραγωγή νέων παιχνιδιών από εδώ και στο εξής;

Yosuke Matsuda: Θα βασίσουμε την παραγωγή μας στις ιδιαιτερότητες κάθε πλατφόρμας. συγκεκριμένα στο Nintendo Switch μπορούμε να είμαστε πιο δημιουργικοί, όποτε θέλουμε να είμαστε πιο δραστήριοι στο να δημιουργήσουμε νέα IP για την κονσόλα όπως και να επαναφέρουμε παλιούς τίτλους..

Gematsu: Πως σας φαίνεται το Nintendo Switch και πως σκοπεύεται να δημιουργήσετε τίτλους για αυτό;

Yosuke Matsuda: Το Nintendo Switch έχει τεράστια απήχηση, και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την άφιξη μιας νέας πλατφόρμας. Σκοπεύουμε να είμαστε πολύ δραστήριοι στην ανάπτυξη τίτλων μεσαίων παραγωγών όπου είμαστε πάρα πολύ καλοί σε αυτό.

Gematsu: Γιατί τα αναμενόμενα κέρδη στο τρίτο οικονομικό τρίμηνο FY2017/3 είναι περισσότερα από το προηγούμενο ενώ ήδη κυκλοφορεί το Dragon Quest XI;

Yosuke Matsuda: Η παραγωγή τίτλων που έχουμε σε εφαρμογή σε τα τοπικά μας αλλά και σε εξωτερικά στούντιο είναι μεγάλη. Θα κάνουμε σχετικές αποκαλύψεις το τρίτο οικονομικό τρίμηνο του 2018(FY2018/3) αλλά και στην E3.

Gematsu: Τι πιστεύετε για την πλατφόρμα του Steam και τα ψηφιακά παιχνίδια;

Yosuke Matsuda: Το steam έχει εκατομμύρια χρήστες και το περιεχόμενο μας μπορεί να χαθεί στο πλούσιο περιβάλλον της πλατφόρμας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να κατευθύνουμε τους χρήστες στο περιεχόμενο μας που είναι διαθέσιμο στο steam. .

Gematsu: Το Left Alive μας έγινε γνωστό τον Σεπτέμβριο. Πόσο θα είναι το κόστος παραγωγής και τι προσδοκίες έχετε για αυτό;

Yosuke Matsuda: Θέλουμε να το κάνουμε μια ΑΑΑ παραγωγή. Αυτό σημαίνει ένα μεγάλο κόστος παραγωγής όπου θα έχει τεράστιο περιεχόμενο για τους χρήστες που θα το καταναλώσουν. Επίσης έχουμε σκοπό να το κάνουμε σειρά.

Αυτά ανέφερε ο Yosuke Matsuda της SquareEnix και εμείς αναμένουμε το πρώτο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα με την ονομασία Octopath Traveler στο Switch.

Πηγή

Η SquareEnix θέλει να φέρει νέα παιχνίδια στο Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων