Στα σκαριά το Wind-up Knight 2 για το New 3DS (βίντεο με στιγμιότυπα που δεν προβάλλονται σε μέσα μαζικής ενημέρωσης)

14 Αυγ

wind-up-knight-2-new-3ds-656x369

 

Το Wind-up Knight 2 θα κυκλοφορίσει αύριο στο eShop του Wii U της Βορείου Αμερικής. is launching on the North American Wii U eShop tomorrow. Είναι ενδιαφέρον, διότι φαίνεται πως επίσης ετοιμάζεται μια νέα έκδοση του παιχνιδιού για το New 3DS. Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε ορισμένα στιγμιότυπα από το παιχνίδι τα οποία δεν προβάλλονται στον κινηματογράφο, στη τηλεόραση ή στον υπολογιστή).

 

 

Το Unity 5 χρησιμοποιείται ως βάση για την τεχνική υποστήριξη του New 3DS. Υπήρξαν σχέδια ώστε να προσφερθεί μία beta έκδοση του παιχνιδιού αυτό το καλοκαίρι στους προγραμματιστές και να υπάρχουν διαθέσιμοι τίτλοι στο eShop μέχρι το τέλος του έτους.

Παρακάτω θα δείτε τη καταγραφή μίας εκδήλωσης πάνω στο New 3DS στη Unite Europe 2015 που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του περασμένου μήνα:

 

*Beta έκδοση = Η Beta version ενός λογισμικού ή ενός προγράμματος εφαρμογής είναι όχι η τελική αλλά μια δοκιμαστική έκδοση που διανέμεται συνήθως σε έναν περιορισμένο αριθμό ειδικών χρηστών. Η διανομή των Beta εκδόσεων επιτρέπει τη δοκιμή και την αξιολόγηση της ανάπτυξης από τους χρήστες, έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτε απαραίτητες τροποποιήσεις από τον υπεύθυνο πριν την επίσημη διανομή του.

 

Στα σκαριά το Wind-up Knight 2 για το New 3DS (βίντεο με στιγμιότυπα που δεν προβάλλονται σε μέσα μαζικής ενημέρωσης)

| 3DS, eShop, New 3DS/2DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων