Στοιχεία πωλήσεων από την έκθεση Σεπτεμβρίου της NPD

15 Οκτ
Στοιχεία πωλήσεων από την έκθεση Σεπτεμβρίου της NPD

Η προκαταρκτική έκθεση πωλήσεων στις Η.Π.Α από την NPD για το Σεπτέμβριο του 2016 άρχισε να διαδίδεται.

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε τα πρώτα στοιχεία.

Το Yo-kai Watch 2 ήταν μία από τις μεγάλες κυκλοφορίες της Nintendo για αυτό το μήνα. Κυκλοφόρησε σε δύο εκδόσεις στα τέλη του Σεπτέμβρη: Τις Bony Spirits και Fleshy Souls. Από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι και την 1η Οκτωβρίου, το παιχνίδι πούλησε περίπου 35.000 αντίτυπα. Είναι δύσκολο βέβαια να σχολιαστεί η απόδοσή του, καθώς τα δεδομένα καλύπτουν μονάχα δύο ημέρες. Αξίζει ωστοσο να σημειωθεί πως τα διαφημιστικά του Leo Burnett για το Yo-kai Watch 2 έχουν βγει στο αέρα 803  φορές στα Disney Channel και Nickelodeon, οπότε έχει πέσει αρκετό χρήμα στη διαφήμιση των παιχνιδιών.

Το Dragon Quest VII κυκλοφόρησε κι εκείνο το Σεπτέμβριο. Η κυκλοφορία του ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου και έχει επίσης πουλήσει περίπου 35.000 αντίτυπα. Οι Pokemon Omega Ruby και Alpha Sapphire είναι ακόμα τα κορυφαία παιχνίδια της Nintendo στις πωλήσεις λιανικής, λίγο πιο πάνω από το Dragon Quest.

Η μέση τιμή πώλησης του υλισμικού του Wii U το Σεπτέμβριο ήταν $298,59. Επιπλέον, η κονσόλα πούλησε 36.300 κομμάτια, μια πτώση της τάξης του 58,9% σε σχέση με πέρσι.

Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο σχετικά με το 3DS, αλλά τα πήγε καλά για τη Nintendo στις Η.Π.Α. τον περασμένο μήνα. Συνολικά πούλησε περισσότερα κομμάτια σε σχέση με τον περσινό Σεπτέμβριο. Για άλλη μια φορά, το Pokemon GO βοήθησε.

Συνολικά, τα έσοδα της Nintendo στις πωλήσεις λανικής έπεσαν κατά 47,8% σε σχέσι με τον περσινό Σεπτέμβριο.

Πηγή 1, Πηγή 2

Στοιχεία πωλήσεων από την έκθεση Σεπτεμβρίου της NPD

| Νέα, Πωλήσεις | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων