Στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της Nintendo που έγιναν διαθέσιμα για κατέβασμα αυτή την εβδομάδα (8/6/15, Βόρειος Αμερική)

08 Αυγ

WiiU_GoldenSunTheLostAge_01-656x369

 

Αρκετά νέα παιχνίδια έγιναν διαθέσιμα αυτή την εβδομάδα στα eShop του Wii U και του 3DS για τη Βόρειο Αμερική. Εάν σας ενδιαφέρει να ρίξετε μια ματιά σε στιγμιότυπα, ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω άλμπουμ.

 

Nintendo Downloads

 

 

Στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της Nintendo που έγιναν διαθέσιμα για κατέβασμα αυτή την εβδομάδα (8/6/15, Βόρειος Αμερική)

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων