Στιγμιότυπα και νέες πληροφορίες για το Photo mode του Dragon Quest VIII

23 Ιούλ

dq-4

Η Square Enix δημοσίευσε νέα στιγμιότυοα για το Dragon Quest VIII, τα οποία κάνουν επίδειξη κάποιων στοιχείων του παιχνιδιού, συγκεκριμένα την αποψη κάμερας (Photo Mode) και τις Αναζητήσεις Φωτογραφίας (Photo Quests). Δείτε τα παρακάτω.

Η τελευταία ενημέρωση της Square Enix σχετικά με το Dragon Quest VIII ρίχνει φως στις λειτουργίες της κάμερας στο παιχνίδι.

Μπορείτε να μπείτε στο camera mode πατώντα το πλήκτρο Start. Οι παίκτες στη συνέχεια μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες απο διάφορα σκηνικά και όλα αποθηκεύονται στην SD card. Οι φωτογραφίες μπορούν να περιέχουν το χαρακτήρα σας και τον αγαπημένο χαρακτήρα της ομάδας σας.Είχαμε επίσης νέες λεπτομέρειες για τα “Photo Quests”. Όταν οι παίκτες επισκεφτούν την πόλη του παιχνιδιού, θα συναντήσουν το “Photographer Fort” (Φρούριο του Φωτογράφου). Απο κει θα πάρετε ένα τετράδιο με αναζητήσεις τις οποίες μπορείτε να ελέγξετε αν πάσα στιγμή. Υπάρχουν αναζητήσεις που οι παίκτες πρέπει να τραβήξουν φωτογραφίες απο σπάνια αντικείμενα και τέρατα, μαζί και με διάσημες τοποθεσίες. Επίσης, μερικές απο αυτές τις αναζητήσεις θα σας ανταμείψουν με περισσότερες στάμπες απ’οτι άλλες.

Dragon Quest 8 photo mode shots

Πηγή 1 , Πηγη 2

Στιγμιότυπα και νέες πληροφορίες για το Photo mode του Dragon Quest VIII

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων