Στιγμιότυπα από το LEGO Dimensions – The Simpsons, Midway Arcade και άλλα πολλά

30 Αυγ

LD_GameplayScreenshot_21-656x369

 

Φρέσκα στιγμιότυπα είναι διαθέσιμα από το LEGO Dimensions, και τα έχουμε συγκεντρώσει στο παρακάτω άλμπουμ. Οι σημερινές εικόνες δείχνουν το The Simpsons, το The Midway Arcade και πολλά ακόμα,

LEGO Dimensions screenshots

 

Στα επίπεδα του The Simpsons, ο Monty Burns θα αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι από δυνατούς εχθρούς. τον Lord Business και τον Joker. Το επίπεδο Midway Arcade διαθέτει κλασσικούς arcade κόσμους, περιλαμβάνοντας ενότητες βασισμένες στα Super Sprint, Gauntlet, Defender, και Robotron.

 

Στιγμιότυπα από το LEGO Dimensions – The Simpsons, Midway Arcade και άλλα πολλά

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων