Στις 11 Αυγούστου το Legend of Kay Anniversary για την Ευρώπη

23 Ιούλ

legend-of-kay-1-1-1-656x369

Το Legend of Kay Anniversary κυκλοφορεί στη Βόρειο Αμερική την επόμενη Τρίτη.  Ωστόσο, για την ευρωπαϊκή έκδοση του παιχνιδιού, πρέπει να περιμένουμε λίγες ακόμη εβδομάδες.

Κάποιες ιστοσελίδες του Amazon, όπως τα παραρτήματα του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας, λένε πως το Legend of Kay Anniversary είναι προγραμματισμένο για τις 11 Αυγούστου, όμως δεν έχει επικυρωθεί ακόμη τίποτα.  Αναμένουμε για περισσότερα νέα.

Πηγή

Στις 11 Αυγούστου το Legend of Kay Anniversary για την Ευρώπη

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων