Στο Splatoon το Rainmaker ξεκίνησε στο Ranked Battle

16 Αυγ

splatoon-rainmaker-656x369

Το Splatoon έχει τώρα ένα νέο mode το Rainmaker. Αυτό μπορεί να παιχτεί στο Ranked Battle μαζί με τα Splat Zones και Tower Control.

Για μία μικρή υπενθύμιση, ορίστε τι είναι το Rainmaker:

Στο Rainmaker, οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται για να αρπάξουν το… εεε… Rainmaker. Όταν το αρπάξετε, ο στόχος σας είναι να το κουβαλήσετε στην βάση των αντιπάλων σας!

Αναρωτιέστε πως δουλεύει; Μόλις ξεκινήσει η μάχη, αρπάξτε το Rainmaker! Προστατεύεται όμως από μία ασπίδα, οπότε θα πρέπει πρώτα να την σπάσετε. Μόλις το αρπάξετε, πάτε στην βάση των αντιπαλων σας. Και κάντε γρήγορα!

Αν σαν τελειώνει ο χρόνος, χάσατε και το Rainmaker θα πέσει και η ασπίδα του θα ενεργοποιηθεί ξανά. Το Rainmaker είναι αρκετά βαρύ, οπότε δεν μπορείτε να κάνετε Super Jump όσο το κουβαλάτε. Ελπίζουμε, οι συμπαίκτες σας, να καλύψουν τα νώτα σας!

Αλλά, μην νομίζετε ότι το Rainmaker είναι απλά κάποιο γυαλιστερό αντικείμενο. Μπορεί να πυροβολήσει σαν ένα Inkzooka. Μπορείτε επίσης να το φορτίσετε για μία υπερβολικά δυνατή βολή! Όσο πιο κοντά στην βάση των αντιπάλων πάτε, όσο κρατάτε το Rainmaker, τόσο θα μειωθεί και η απόσταση για τον στόχο σας. Αν αποχωρήσετε πολύ μακρυά όσο κρατάτε το Rainmaker, θα εκραγεί νωρίτερα! Αν η μάχη τελειώσει χωρίς κάποιος να έχει πάει το Rainmaker στο τέρμα. η ομάδα με την μικρότερη απόσταση κερδίζει.

Στο Splatoon το Rainmaker ξεκίνησε στο Ranked Battle

| Nintendo, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων