Οι Super Mario Adventures ξαναχτυπούν!

04 Αυγ
Οι Super Mario Adventures ξαναχτυπούν!

Το 1992, για ένα ολόκληρο χρόνο, το περιοδικό Nintendo Power είχε ένα κόμικ με τίτλο Super Mario Adventures. Ο Kentaro Takekuma ήταν ο συγγραφέας των κόμικς, τα οποία βασίζονταν στο Super Mario World.

Τώρα, οι Super Mario Adventures επιστρέφουν μετά απο μια εικοσαετία και πάνω! Η VIZ Media θα συλλέξει όλα τα κόμικς σε ένα τόμο ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου στις Η.Π.Α., σύμφωνα με την Things From Another World.

Παρακάτω, θα βρείτε την περιγραφή του βιβλίου!

Super Mario Adventures, σύμφωνα με την Things From Another World

Οι Super Mario Adventures, εμπνευσμένες από τη δημοφιλή σειρά video games με τον Super Mario, είναι μια συλλογή από κόμικς τα οποία αρχικά είχαν κυκλοφορήσει στο περιοδικό Nintendo Power το 1992-93. Η Princess Toadstool απαγάγεται από το διαβολικό αποτυχημένο Bowser, αλλά οι σούπερ υδραυλικοί Mario και Luigi έχουν ένα σχέδιο, μαζί με το νέο φίλο τους το Yoshi για να τη σώσουν. Είναι μήπως το σχέδιο τους θερινής νυκτός; Μπορούν να σταματήσουν το Βασιλιά Koopa πριν αναγκάσει την Πριγκίπισσα να τον παντρευτεί; Πολλά χρόνια μετά την κυκλοφορία του, αυτό το καταπληκτικό, έγχρωμο βιβλίο είναι διαθέσιμο για άλλη μια φορά!

Πηγή 1, Πηγή 2

Οι Super Mario Adventures ξαναχτυπούν!

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων