Super Mario Maker: νέα, υλικό και βίντεο λίγο πριν την κυκλοφορία του τίτλου – νέα για το Modern 8-bit Mario amiibo

04 Σεπ

super-mario-maker-656x363

Ενόψει της κυκλοφορίας του παιχνιδιού στις 11 Σεπτεμβρίου, οι τελευταίες μέρες είναι -και όχι αδίκως- γεμάτες με νέα, βίντεο, διαφημίσεις και υλικό από το Super Mario Maker.

Αρχικά, ας ρίξουμε μια ματιά στις κριτικές που έχει λάβει το παιχνίδι, καθώς και τη βαθμολογία την οποία έχει αποσπάσει από διάφορα διεθνώς αναγνωρισμένα site είτε με θέμα τη Nintendo είτε το gaming γενικότερα:

Nintendo Everything – “Thumbs Up”
IGN – 9 / 10
GameSpot – 9 / 10
DigitalSpy – 4 / 5
Polygon – 9.5 / 10
Nintendo World Report – 8 / 10
Nintendo Life – 10 / 10
VideoGamer – 8 / 10
Shacknews – 9 / 10
Kotaku – “Yes”
Destructoid – 8 / 10
GamesBeat – 100 / 100
USGamer – 5 / 5
Game Informer – 9 / 10

Οι ιαπωνικές διαφημίσεις τον τελευταίο καιρό πέφτουν σα βροχή που δεν έχει κοπάσει ακόμα.  Ορίστε λοιπόν μία νέα διαφήμιση, απευθυνόμενη στο κοινό της Ιαπωνίας:

Επίσης, η Nintendo UK μαζί με την Playtonic Games έκαναν μια ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή χθες βασισμένη στο παιχνίδι για να επιδείξουν κάποιες πίστες που έχουν φτιάξει.  Δείτε ολόκληρη την εκπομπή εδώ.

Επιπλέον, όσον αφορά το Modern 8-bit Mario amiibo, υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την 30ή επέτειο του Mario η οποία φέρνει μαζί της και το Modern Color amiibo.  Στις ΗΠΑ, ο μόνος τρόπος να αποκτήσει κανείς τη φιγούρα, είναι το να αποκτήσει το Super Mario Maker Deluxe Set, σύμφωνα με το amiibo website της Βορείου Αμερικής.  Από την άλλη, λογικά είναι θέμα χρόνου μέχρι το εν λόγω 8-bit Mario amiibo να κυκλοφορήσει παντού, αλλά δυστυχώς, αν κάποιος θέλει αμέσως τη φιγούρα, φαίνεται πως για την ώρα η εισαγωγή είναι ο μόνος τρόπος να το καταφέρει.

Τα νέα όμως δε σταματούν εδώ.  Η επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού έχει ήδη ανοίξει και μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Ούτε όμως και ο καταιγισμός από τα βίντεο στο διαδίκτυο έχει σταματήσει.  Έτσι, στο παρακάτω βίντεο, η Nintendo μας δίνει μια γεύση από το fly swatter mini-game:

Ένα ακόμη δείγμα της προσοχής που δίνει η Nintendo αλλά και ο κόσμος στο παιχνίδι, είναι το “Super Creator Challenge”, κατά τη διάρκεια του οποίου η εταιρία έφερε YouTubers να διαγωνιστούν για τον τίτλο του Super Creator.  Όλα τα βίντεο έχουν ανεβεί με τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν οι παίχτες και επισυνάπτονται και αυτά παρακάτω:

Super Mario Maker: νέα, υλικό και βίντεο λίγο πριν την κυκλοφορία του τίτλου – νέα για το Modern 8-bit Mario amiibo

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων