Το Super Mario Run θα έρθει σε Android, αλλά όχι αυτό το έτος

08 Σεπ
Το Super Mario Run θα έρθει σε Android, αλλά όχι αυτό το έτος

Ο Shigeru Miyamoto εμφανίστηκε στη διάσκεψη της Apple χθες για να ανακοινώσει το Super Mario Run. Ενώ το παιχνίδι θα έρθει πρώτα σε iOS το Δεκέμβριο, είναι προγραμματισμένο να έρθει και σε android. Ωστόσο, όσον αφορά τη δεύτερη πλατφόρμα, φαίνεται πως θα υπάρξει μια καθυστέρηση.

“Για μας, η σταθερότητα της iOS πλατφόρμας ήταν σημαντική για την επιλογή των iPhones για το παιχνίδι”, ανέφερε ο Miyamoto στο IGN. Επιπλέον, τόνισε πως η κυκλοφορία του Super Mario Run για Android δε θα έρθει φέτος, εννοώντας πως θα κυκλοφορήσει το 2017 και εκεί.

Πηγή

Το Super Mario Run θα έρθει σε Android, αλλά όχι αυτό το έτος

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων