Ευρωπαϊκό τρέιλερ για το Super NES Classic Edition – 300 Platinum Points δώρο

30 Σεπ
Ευρωπαϊκό τρέιλερ για το Super NES Classic Edition – 300 Platinum Points δώρο

Η Nintendo δημοσίευσε ένα νέο τρέιλερ για το Super NES Classic Edition, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα. Δείτε το παρακάτω, στο βίντεο που επισυνάπτεται:

 

Super NES Classic Edition και το… δώρο των 300 Platinum Points

Μετά την κυκλοφορία του Mini NES, το οποίο έγινε ανάρπαστο, η Nintendo φέρνει το SNES Classic Edition. Κυκλοφορεί στην ίδια λογική με το προαναφερθέν, με υποστήριξη HDMI και 21 κλασικά παιχνίδια προεγκατεστημένα που όλοι λατρέψαμε. Κρίνοντας από τις προπαραγγελίες ακόμη και στην Ελλάδα, μήνες πριν την κυκλοφορία την κονσόλας, η επιτυχία της φαίνεται βέβαιη, καθώς μαγεύει και τους νοσταλγούς του αυθεντικού SNES, αλλά και τους λάτρεις των κλασικών τίτλων ρετρό της νέας γενιάς gamers.

Τέλος, σημειώνεται πως οι Ευρωπαίοι αγοραστές του νέου συστήματος, θα βρουν ένα καρτελάκι με έναν κωδικό για δώρο 300 Platinum Points, τα οποία μπορούν να προσθέσουν στο My Nintendo account τους.

Ευρωπαϊκό τρέιλερ για το Super NES Classic Edition – 300 Platinum Points δώρο

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων