Η Super Rare Games μιλά για τις physical releases στο Switch

21 Φεβ
Η Super Rare Games μιλά για τις physical releases στο Switch

Χθες η Super Rare Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Human: Fall Flat στα ράφια των καταστημάτων.

Ο ιστότοπος GamesIndustry.biz μίλησε με τον George Perkins για να μάθει περισσότερα για την εταιρεία.

 

Τα σχέδια της Super Rare Games

Απ’ όσα είπε, οι κυκλοφορίες της Super Rare Games θα είναι περίπου στα 5.000 αντίτυπα η καθεμία. Επιπλέον, σχεδιάζουν να διατηρούν τιμολόγηση της τάξης των $34.99 / £29.99 για όλους τους τίτλους.

Η Super Rare Games ελπίζει να κυκλοφορεί ένα νέο τίτλο κάθε μήνα, με παιχνίδια να ανακοινώνονται μερικές εβδομάδες πριν την κυκλοφορία. Αυτή τη στιγμή, ο διανομές έτοιμάζει άλλα δύο indie games ενώ βρίσκεται σε συνομιλίες για ακόμη περισσότερες κυκλοφορίες.

 

 

Η Nintendo στο επίκεντρο

Ο Perkins σχολίασε σχετικά:

Το γεγονός πως είμαστε αποκλειστικοί για τη Nintendo και δεν ασχολούμαστε με άλλες πλατφόρμες, είναι σημαντικό για την εικόνα μας. Για το πώς μας αντιλαμβάνονται οι δημιουργοί και το πώς μας βλέπει η κοινότητα. Κι αν δείτε το κοινό που κατέχει ένα Switch, τείνει γενικότερα να αποτελείται από hardcore gamers.Προφανώς η Nintendo πάντα ήταν προσανατολισμένη στην οικογένεια, αλλά υπήρχε πάντοτε και αυτό το πολύ σκληροπυρηνικό κοινό.

 

 

Η διαφοροποίηση της Super Rare Games από τον ανταγωνισμό

Η όλη ιδέα της Super Rare Games είναι να φέρει πίσω την αγνή εμπειρία της συλλογής. Το αίσθημα που προσπαθώ να δημιουργήσω… η κατασκευή της συσκευασίας θα είναι τέτοια που θα προκαλεί ενθουσιασμό όταν την ανοίγετε. Αν παρακολουθήσετε unboxing videos, τα περισσότερα προϊόντα δεν έχουν και πολλά μέσα. Απλά είναι ένα κουτί που το ανοίγεις και τέλος. Προσπαθώ να απομακρυνθώ από αυτό. Να έχω αυτά τα πανέμορφα κουτιά με πολλά επιπλέον πράγματα όπως Super Rare αυτοκόλλητα, booster packs [με trading cards] και άλλα τέτοια.

Οι ανταγωνιστές μας απλά προσπαθούν να κλείσουν όσο περισσότερες συμφωνίες μπορούν. Εμείς όμως είμαστε πολύ πιο επιλεκτικοι. Ψάχνουμε τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε παίξει και αγαπήσει και που θέλουμε να έχουμε [στη συλλογή μας]. Προσπαθούμε να κατασκευάσουμε τα καλύτερης ποιότητας προϊόντα. Ακόμη και απλά πράγματα, όπως ένα όμορφο box art, αυτό το πανέμορφο κουτί που θα μπει στο ράφι σας, είναι κάτι που λείπει από τον ανταγωνισμό.

Δε θέλω να ακουστώ εγωιστής ή να δημιουργήσω τη ‘The George Perkins Collection’. Θέλουμε οι δημιουργοί να έρθουν και να μας ρωτήσουν αν μπορούμε να βοηθήσουμε το παιχνίδι τους. Ψάχνουμε για πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια που τα πάνε καλά και έχουν πανέμορφα καλλιτεχνικά art styles. Αυτό είναι σημαντικό για συλλεκτικά παιχνίδια. Χρειάζονται πανέμορφο art style για να δημιουργήσουμε πανέμορφο box art, ή μια θήκη βινυλίου που να είναι καταπληκτική. Μπορεί να επικοινωνήσει ο καθένας μαζί μας, αλλά ψάχνουμε τους καλύτερους.

 

Καλά όλα αυτά, οπότε πάμε να δούμε τι θα περιέχει η συσκευασία του Human: Fall Flat.

 

Πιστεύετε πως ανταποκρίνεται στα στάνταρ που τίθενται παραπάνω;

 

Πηγή

Η Super Rare Games μιλά για τις physical releases στο Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων