Super Smash Bros (64) Tournament – Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 στο Allegro

06 Οκτ
Super Smash Bros (64) Tournament – Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 στο Allegro

Αγαπάτε το Super Smash Bros.? Αγαπάτε τα retro παιχνίδια; To SmashCore και το NintendoNext σας προσκαλούν αυτήν την Τρίτη, 11 Οκτωβρίου και ώρα 19:00, στο Allegro (Δημητρίου Γούναρη 54) στη Θεσσαλονίκη, για το πρώτο τουρνουά Super Smash Bros., για να ανταγωνιστείτε στο πρώτο παιχνίδι της ομώνυμης σειράς που κυκλοφόρησε για το Nintendo 64. Η συμμετοχή σας είναι δωρεάν με το ρόφημά σας. Φυσικά, θα εφαρμοστεί και ένα ranking system, όμοιο με αυτό που εφαρμόζεται για το Super Smash 4 και θα χρησιμοποιηθεί για τα μετέπειτα τουρνουά μας. Το τουρνουά θα διεξαχθεί σε κονσόλες Nintendo Wii, οπότε όσοι θέλετε μπορείτε να φέρετε τα αντίστοιχα συμβατά χειριστήριά σας (Wii Classic Controller, GameCube Controller)

Διαβάστε παρακάτω τους κανόνες:

Αρχικά θα γίνουν Singles, με αγώνες 1-on-1. Αν υπάρξει ενδιαφέρον, θα ακολουθήσουν και Doubles (2-on-2)

Πίστες

Όλοι οι αγώνες πραγματοποιούνται αποκλειστικά στην Dream Land.

1-οn-1

Τα σετ παίζονται σε 3 αγώνες, με νικητή να αναδεικνύεται όποιος κερδίσει τους 2. Σε σετ στη φάση των: Winners’, Losers’ και Grand finals θα παίζονται 5 αγώνες και νικητής θα αναδεικνύεται όποιος νικήσει τους 3. Το τουρνουά θα διεξαχθεί με τη μέθοδο Double Elimination, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και αν χάσετε ένα σετ, έχετε ακόμη μία ευκαιρία να διεκδικήσετε την πρώτη θέση.

Κάθε αγώνας παίζεται σε stock με 5 ζωές με μέγιστη διάρκεια τα 8 λεπτά και με τα Items στο off. Ο πρώτος αγώνας κάθε σετ διεξάγεται στηv Dream Land, τη μοναδική stage και η επιλογή χαρακτήρων γίνεται με τη μέθοδο double-blind, ώστε κανείς παίχτης να μη γνωρίζει την επιλογή του αντιπάλου του, εφ’ όσον ζητηθεί. Ο νικητής έπειτα επιλέγει πρώτος χαρακτήρα.

2-on-2

Ισχύουν οι ίδιοι κανόνες που ισχύουν για το 1-on-1. Σε τέτοιου είδους αγώνες, το “friendly fire” είναι ενεργοποιημένο και το να ‘κλέψει’ κανείς ζωή από το συμπαίχτη του είναι επιτρεπτό.

Επιπλέον κανόνες

Το συχνό pausing απαγορεύεται. Pausing μπορεί να γίνει μόνο στο τέλος ενός stock. Επιπλέον, το extreme stalling δεν ενθαρρύνεται. Κάθε τέτοια περίπτωση θα τιμωρείται με ένα warning και απώλεια του αγώνα. Αν συμβεί ξανά από τον ίδιο παίχτη, η ποινή είναι η απώλεια του αγώνα, χωρίς warning. Αν δεν υπάρχει κίνηση από κανέναν παίχτη, τότε stalling θεωρείται πως κάνει αυτός που βρίσκεται στη θέση του χαμένου (λιγότερες ζωές ή περισσότερο damage με τα ίδια stocks). Το Pause and resetting (A+B+Z+R) απαγορεύεται, εκτός αν έχουν συμφωνήσει και οι δυο παίχτες να ξαναπαίξουν τον αγώνα για κάποιο λόγο που έχει αναφερθεί από πριν. Κάθε αγώνας του τουρνουά πρέπει να ολοκληρώνεται κανονικά.

Τέλος, για λόγους τοποθέτησης, τα χειριστήρια που θα χρησιμοποιούνται θα βρίσκονται στις θέσεις 2 και 4.

Super Smash Bros (64) Tournament – Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016 στο Allegro

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων