Switch news: Dragon Quest, περιφερειακά και όχι μόνο!

05 Ιούλ
Switch news: Dragon Quest, περιφερειακά και όχι μόνο!

Σήμερα στα νέα από το μέτωπο του Switch έχουμε Dragon Quest, Warriors Orochi και όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα νέα παιχνίδια της κονσόλας!

 

Η Square Enix μιλά για τις καθυστερήσεις στη μετάφραση των Dragon Quest

Η σειρά Dragon Quest παραδοσιακά αργεί χαρακτηριστικά να έρθει εκτός Ιαπωνίας. Το Dragon Quest VII του 3DS για παράδειγμα έκανε τρία (!!!) ολόκληρα χρόνια για να κυκλοφορήσει σε Ευρώπη και Αμερική.

Ο παραγωγός του Dragon Quest XI, Yuu Miyake, μίλησε για το θέμα με το Game Informer. Ας δούμε τι έχει να πει:

Υπάρχει αυτό το μειονέκτημα. Έχει να κάνει με την ταχύτητα της μετάφρασης. Παίρνει τόσο καιρό λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι στημένο το παιχνίδι και τα κείμενα του κ. Horii είναι κάτι πολύ σημαντικό για το παιχνίδι αλλά και για τους θαυμαστές μας. Προφανώς ψάχνουμε να βρούμε τρόπους να κάνουμε τη διαδικασία συντομότερη και πιο αποδοτική.

Όσον αφορά την ποιότητα, είναι αναγκαίο οι μεταφραστές να κατανοήσουν τον κόσμο για να πετύχουν σωστά τη μετάφραση. Θέλουμε να φροντίσουμε οι χαρακτήρες να έχουν τις σωστές προφορές, ανάλογα με την κάθε περιοχή.

Παρόλα αυτά βέβαια, η σειρά Dragon Quest ακόμη δεν έχει καταφέρει να γίνει τρομερή επιτυχία εκτός Ιαπωνίας. Ο Miyake σχολίασε:

Από τη δική μας πλευρά, [η σειρά] ακόμα δε βρίσκεται εκεί που θα έπρεπε [στη Δύση]

Τέλος, ο παραγωγός του DQ11, Hokuto Okamoto, σχολίασε τη Switch version λέγοντας: «Θα την φτιάξουμε. Θα τη φτιάξουμε, μην ανησυχείτε».

Πηγή

 

 

Αποκαλύφθηκε η Mui Mui για το SNK Heroines: Tag Team Frenzy

Η NIS America αποκάλυψε άλλη μια ηρωίδα του SNK Heroines: Tag Team Frenzy. Η Mui Mui, έρχεται από τα μηχανήματα pachislot με τίτλο Dragon Gal και μπορείτε να της ρίξετε ένα βλέφαρο παρακάτω:

 

 

Το Eye Monitor υπόσχεται να σας κάνει να νιώσετε σα να παίζετε σε video wall

Η Ιαπωνική εταιρεία Sanko ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο αξεσουάρ “Eye Theater”, που θα είναι συμβατό με Switch και κινητά.

Η συσκευή θυμίζει λίγο Virtual Boy και υπόσχεται να σας κάνει να νιώσετε σα να βλέπετε μια οθόνη 120 ιντσών (χωρίς να είναι πιο κόκκινη κι από την κόλαση). Η ανάλυση που θα υποστηρίζει η συσκευή θα είναι 1280×800 (ναι, αναλογία 16:10 για κάποιο λόγο). Μαζί με το headset, στη συσκευασία θα συμπεριλαμβάνονται αντάπτορες και καλώδια HDMI.

To Eye Monitor κυκλοφορεί το Σεπτέμβριο στην Ιαπωνία, έναντι 22.780 yen. Το αν θα το δούμε κι από τα μέρη μας, παραμένει άγνωστο.

Eye Monitor για το Switch

 

Πηγή 1, Πηγή 2

 

 

Νέες λεπτομέρειες για το Warriors Orochi 4

Ο ιαπωνικός ιστότοπος του Warriors Orochi 4 (3 για τους Ιάπωνες) ενημερώθηκε με νέες λεπτομέρειες και στιγμιότυπα.

Σύμφωνα λοιπόν με το Gematsu πέρα από το Δία, στο παιχνίδι θα δούμε και την κόρη του και θεά της σοφίας, την Αθηνά! Επίσης, για πρώτη φορά θα συμπεριληφθούν τα Sacred Treasures που θα δώσουν μια φρέσκια γεύση στις μάχες. Μερικά από αυτά τα νέα όπλα είναι το Τόξο της Άρτεμης και το Gleipnir. Κάποιοι χαρακτήρες επίσης θα μπορούν να δανειστούν τις δυνάμεις των θεών και να μεταμορφωθούν (σε Super Saiyan;) μέσω του Deification.

Κι αν πάλι δεν έχετε παρακολουθήσει τη μακραίωνη σειρά, μην ανησυχείτε! Το story θα είναι ολοκαίνουριο και αυτοτελές, οπότε δε θα πνιγείτε!

Στο μεταξύ, απολαύστε τα στιγμιότυπα:

Νέα στιγμιότυπα και 3D art από το Warriors Orochi 4

 

Pages: 1 2

Switch news: Dragon Quest, περιφερειακά και όχι μόνο!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων