Συμβατή πλέον η τεχνολογία Live2D με το Switch

17 Απρ
Συμβατή πλέον η τεχνολογία Live2D με το Switch

Κάθε μέρα έχουμε όλο και περισσότερα νέα για το Switch, τα οποία τις περισσότερες φορές έχουν να κάνουν με παιχνίδια.

Αυτή τη φορά όμως η είδηση αφορά τα εργαλεία ανάπτυξης Live2D.

 

Live 2D και Switch

Τα εργαλεία ανάπτυξης λοιπόν για την κονσόλα της Nintendo επεκτείνονται ακόμη περισσότερο. Η νέα προσθήκη στις βιβλιοθήκες εργαλείων ανάπτυξης είναι το Live2D. Η τεχνολογία αυτή, με απλά λόγια, επιτρέπει στις ομάδες ανάπτυξης να κάνουν το animation ενός χαρακτήρα ακριβώς όπως σχεδιάζεται στο artwork. Με τη μέθοδο αυτή παρακάμπτεται η ανάγκη για τη δημιουργία ενός 3D μοντέλου, αλλά και του σχεδιασμού του καθενός καρέ animation. Η τεχνολογία αυτή δεν είναι ξένη για τη Nintendo, καθώς έχει αξιοποιηθεί στην ανάπτυξη του Fire Emblem Fates.

Χθες λοιπόν, η Live2D Inc. δημοσίευσε το Live2D Cubism software development kit γα το Switch. Αυτό επιτρέπει στις ομάδες ανάπτυξης να ενσωματώνουν 2D στοιχεία που έχουν δημιουργήσει με το Live2D Cubism 3 μέ Switch games τα οποία έχουν δημιουργηθεί με τη Unity engine.

Πηγή 1Πηγή 2

Συμβατή πλέον η τεχνολογία Live2D με το Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων