Σύντομα νέο DLC για το SteamWorld Heist

19 Σεπ
Σύντομα νέο DLC για το SteamWorld Heist

Η Image & Form ετοιμάζει δύο νέα Hatbox DLC πακέτα για το SteamWorld Heist. Και τα δύο κυκλοφόρησαν ήδη στο Steam και σύντομα έρχονται και σε άλλες πλατφόρμες. Δείτε λεπτομέρειες παρακάτω:

Το νέο DLC περιλαμβάνει δεκατρία καπέλα, τα οποία μπορούν να φορεθούν στις μάχες. Τα τρία είναι δωρεάν στο πρώτο πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει τα νικητήρια σχέδια από το διαγωνισμό σχεδιασμού καπέλων της κοινότητας της Image & Form. Τα άλλο είναι το “Hatful Eight + 2” – ένα κουτί των 10 φρέσκων καπέλων (με τα 8 να είναι animated), εμπνευσμένα από κλασικά sci-fi και fantasy.

Πηγή

Σύντομα νέο DLC για το SteamWorld Heist

| 3DS, DLC, eShop, Wii U, Νέα | 40 Σχόλια
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων