Σύντομα θα μπορείτε να πληρώνετε στο eShop με Gold Points

08 Φεβ
Σύντομα θα μπορείτε να πληρώνετε στο eShop με Gold Points

Σωστά διαβάσατε! Όλα αυτά τα Points στο My Nintendo που δεν χρησιμοποιήσατε (γιατί η Nintendo ποτέ δε δίνει κάτι αξιόλογο) θα εχουν ένα σοβαρό λόγο ύπαρξης!

Λεπτομέρειες παρακάτω:

 

Εξαργύρωση Gold Points στο Nintendo eShop – τι γνωρίζουμε

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Nintendo:

Από την δημιουργία του My Nintendo στο 2016, οι Nintendo fans έχουν απολαύσει πολλές ανταμοιβές, όπως in-app items, αποκλειστικές εκπτώσεις και πολλά άλλα. Σύντομα έρχεται μια ενημέρωση για την υπηρεσία, που θα ανταμοίβει του παίκτες του Nintendo Switch με ένα νέο τρόπο.

Από τις αρχές Μαρτίου, θα μπορείτε να ξοδέψετε τα Gold Points που έχει μαζέψει μέσα από το My Nintendo για να αγοράζετε παιχνίδια του Switch μέσα από το Nintendo eShop από την κονσόλα ή από τον ιστότοπό μας! Αν υπάρχει διαφορά, μπορείτε να τη συμπληρώσετε με τα Nintendo eShop funds, ή με οποιοδήποτε άλλη μέθοδο πληρωμής του Nintendo eShop.

Από τη στιγμή που θα τους αποκτήσετε, οι Gold Points παραμένουν μέχρι την τελευταία ημέρα, του ίδιου μήνα το επόμενο ημερολογιακό έτος. Για παράδειγμα, όσους Gold Points αποκτήσατε το Μάρτιο του 2017, θα παραμείνουν μέχρι το τέλος του Μαρτίου του 2018.

Ο ιστότοπος My Nintendo μας έδωσε μερικές ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία. Εδώ στην Ευρώπη, ένας Gold Point ισούται με 1 cent, οπότε αν έχετε 500 Gold Points, μπορείτε να αγοράσετε ένα παιχνίδι αξίας 5€, ή μια έκπτωση 5€ για κάποιο πιο ακριβό παιχνίδι.

Επίσης, θα αλλάξει το ποσό των Gold Points που θα κερδίζετε με κάθε σας αγορά. Η Nintendo έδωσε τα εξής παραδείγματα:

 

Downloads: 5%

  • Nintendo Switch games και DLC από το Nintendo eShop: 5% του συνόλου που πληρώσατε
  • Nintendo 3DS games και Wii U games από το Nintendo eShop: 5% του συνόλου που πληρώσατε
  • Download codes: 5% της κανονικής τιμής (χωρίς έκπτωση) του περιεχομένου στο Nintendo eShop

 

Game Cards: 1%

  • Nintendo Switch game: 1% της κανονικής τιμής (χωρίς έκπτωση) του παιχνιδιού στο Nintendo eShop

 

Πηγή

Σύντομα θα μπορείτε να πληρώνετε στο eShop με Gold Points

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων