Τα αρχικά παιχνίδια της Nintendo σε συνεργασία με την DeNA θα είναι πάνω σε διαφορετικά είδη

09 Ιούλ

nintendo-dena-001_AF0946F8F37443A8897C8EA80BEC582A

Γνωρίζουμε ήδη πως η Nintendo συνεργάζεται με την DeNA και πως θα κυκλοφορήσουν μέχρι το τέλος του 2017 πέντε διαφορετικά παιχνίδια.

DeNA West CEO Shintaro Asako είπε πως τα παιχνίδια που ετοιμάζονται θα είναι σε διαφορετικά είδη. Ο Asako είπε στο Pocket Gamer:

“Καταλαβαίνω πως σε αρκετούς αρέσουν τα παιχνίδια ρόλων ή καθημερινές μικρές εμπειρίες. Για αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε 5 τίτλους διαφορετικούς σε κάθε είδος χρησιμοποιώντας την πνευματική ιδιοκτησία της Nintendo. Θέλουμε να κάνουμε σίγουρο πως με αυτά τα πέντε παιχνίδια θα προσελκύσουμε εκατοντάδες εκατομμύρια χρηστών στην πλατφόρμα.”

Ο Asako ανέφερε επίσης πως η συνεργασία με την Nintendo είναι από τις πιο σημαντικές στην ιστορία της DeNA. Επίσης είπε πως είναι και μεγάλη πρόκλήση διότι ο κόσμος περιμένει πολλά από αυτή.

Πηγή

Τα αρχικά παιχνίδια της Nintendo σε συνεργασία με την DeNA θα είναι πάνω σε διαφορετικά είδη

| 3DS, eShop, New 3DS, Wii U, Νέα | 3.008 Σχόλια
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart. Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων