Τα Dragon Quest X και Dragon Quest XI έρχονται στο NX

28 Ιούλ

nintendo-nx1-656x369

Παρ’ όλο που το NX δεν έχει αποκαλυφθεί επισήμως από τη Nintendo, η κονσόλα φαίνεται να έχει ήδη μερικούς τίτλους στα σκαριά.  H Square Enix επικύρωσε κατά την παρουσίαση “Dragon Quest New Title Presentation” σήμερα πως και το Dragon Quest X και το Dragon Quest XI έρχονται στην κονσόλα αυτή, δίνοντάς της την ευκαιρία να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα και να τραβήξει την προσοχή του κοινού.

Υποθέτοντας λογικά πως το ΝΧ είναι κονσόλα, οι φίλοι της Nintendo θα μπορούν να παίξουν και τις δύο εκδόσεις του παιχνιδιού, δηλαδή και αυτήν του 3DS που αναφέραμε πριν ότι ανακοινώθηκε.  Η Square Enix στοχεύει στην κυκλοφορία του τίτλου το Μάιο του 2016, τότε που το franchise γιορτάζει την 30ή του επέτειο.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο του παιχνιδιού, το οποίο αφορά την έκδοση του PS4:

Πηγή

Τα Dragon Quest X και Dragon Quest XI έρχονται στο NX

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων