Τα Fire Emblem Fates θα έχουν διασκευή σε manga απο τους Shin Kibayashi και Yuusuke Kozaki

25 Ιούλ

fire-emblem-if-boxarts-656x296

Xτες έγινε η πρώτη απο τις τρεις συναυλίες προς τιμήν της 25ης επετείου της σειράς Fire Emblem στην Ιαπωνία (μαγνητοσκοπήθηκε, αλλά είναι άγνωστο μέχρι στιγμής αν θα κυκλοφορήσει σε DVD/Blu-Ray release). Φαίνεται όμως οτι έγιναν και κάποιες ανακοινώσεις κατά τη διάρκεια του σόου, όπως η διασκευή των Fire Emblem Fates: Birthright και Conquest σε μορφή manga.

Οι πληροφορίες είναι ακόμα λιγοστές, όμως φίλοι της σειράς που παραυρέθηκαν στη συναυλία ανέφεραν πως ο Shin Kibayashi (που έγραψε την ιστορία των Fire Emblem Fates: Birthright και Conquest) θα αναλάβει το σενάριο, ενώ ο Yuusuke Kozaki (σχεδιαστής χαρακτήρων των Fire Emblem Awakening and Fire Emblem Fates: Birthright και Conquest) θα φιλοτεχνήσει ο ίδιος το manga.

Το manga Fire Emblem Fates θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στη μηνιαία έκδοση του ιαπωνικού περιοδικού Young Magazine αυτό το Φθινόπωρο, χωρίς να έχει δοθεί πιο συγκεκριμένη ημερομηνία.

Τέλος, ορίστε μια φωτογραφία του Yuusuke Kozaki απο τη συναυλία.

Πηγή 1 , Πηγή 2

Τα Fire Emblem Fates θα έχουν διασκευή σε manga απο τους Shin Kibayashi και Yuusuke Kozaki

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων