Τα φόντα (themes) για το Ace Attorney στο 3DS πλέον διαθέσιμα και στην Ευρώπη

04 Ιούλ

ace-attorney-trilog-3ds-theme

 

Η Capcom έφερε χθες τέσσερα φόντα (themes) του Ace Attorney στο 3DS. Αλλά απ’ ότι φαίνεται, τα συγκεκριμένα νέα δεν συμπεριλαμβάνουν και τη Βόρειο Αμερική. Και τα τέσσερα φόντα(themes) θα είναι επίσης διαθέσιμα και στην Ευρώπη.

Τα φόντα (themes) είναι τα εξής: Το Ace Attorney: Dual Destinies Court Record,το Ace Attorney Trilogy Pixel Art,το Ace Attorney Trilogy Main Characters, και το Ace Attorney: Dual Destinies Mood Matrix ,τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα. Το καθένα κοστολογείται στα £1.79 / €1,99.

Τα φόντα (themes) για το Ace Attorney στο 3DS πλέον διαθέσιμα και στην Ευρώπη

| 3DS, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων