Τα γραφικά του StarFox Zer είναι αισθητική επιλογή του Miyamoto

23 Ιούν

star_fox_zero

Η επιλογή των γραφικών να είναι σε αισθητική κινουμένων σχεδίων ήταν επιλογή του Miyamoto. Ακούστηκαν πολλά για την τεχνική πλευρά των γραφικών του τίτλου αλλά η εξήγηση ότι απεικονίζει δύο διαφορετικές οπτικές ο τίτλος, μια στο gamepad και άλλη στην τηλεόραση περιορίζει στον οπτικό τομέα το παιχνίδι. Για αυτό το λόγο επιλέχτηκε η Platinum Games ώστε να κάνει το παιχνίδι ομορφότερο.

Το αισθητικό κομμάτι όμως είναι καθαρή επιλογή του δημιουργού της σειράς, θέλοντας να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό από ότι έχει συνηθίσει ο σημερινός παίχτης στους σημερινούς τίτλους που είναι η πλειοψηφία τους με ρεαλιστικά γραφικά.

“Πολλά παιχνίδια σήμερα είναι όλα ρεαλιστικά και φαίνονται όλα ίδια.”

Sigeru Miyamoto

Ο Miyamoto δεν ήθελε το παιχνίδι να είναι σε αυτή την κατηγορία των ρεαλιστικών γραφικών για αυτό διάλεξε το οπτικό αποτέλεσμα που τον ευχαριστούσε περισσότερο.

Τα γραφικά του StarFox Zer είναι αισθητική επιλογή του Miyamoto

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων