Τα Kick & Fennick και Devil’s Dare έρχονται στο Wii U, βίντεο

27 Ιαν

kick-fennick-656x372

Η Abstraction Games εργάζεται πυρετωδώς στο Whispering Willows για τo Wii U. Μετά από αυτό όμως, θα φέρει άλλους δύο τίτλους στην κονσόλα της Nintendo. Η Abstraction σχεδιάζει να φέρει τα Kick & Fennick καθώς και το Devil’s Dare στο eShop.

Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη περιγραφή κι ένα βίντεο για το Kick & Fennick, το οποίο είχε κυκλοφορήσει στο PlayStation Vita:

Το Kick & Fennick είναι ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι πλταφόρμας-περιπέτειας στο οποίο πρωταγωνιστεί ένα αγόρι με ένα πολύ μεγάλο όπλο.

Μετά το ξύπνημα σε ένα κατεστραμμένο αλλά πολύχρωμο κόσμο, ο Kick συναντά ένα μικρό ιπτάμενο ρομπότ με το όνομα Fennick. Ο Fennick σώζει τον Kick από ένα κακόβουλο ρομπότ φύλακα, ανακαλύπτουν πως η μπαταρία του Fennick χάλασε. Μαζί, ξεκινούν μια περιπέτεια ως τον Core Tower για να του βρουν μια καινούρια.

Πέρα από τους πυροβολισμούς ενάντια σε εχθρικά ρομπότ, ο Kick μπορεί να κάνει μεγάλα άλματα με το κλότσημα του όπλου. Πηδήξτε και πυροβολήστε 45 πίστες με γκρεμισμένους ουρανοξύστες, τροχούς, τραμπολίνα, μαγνήτες, τηλεμεταφορείς και εκείνο το ρομπότ φύλακα που πάντα είναι στο κατόπι σας!

Το Kick & Fennick διαθέτει πολύχρωμα 3d γραφικά, λεπτομερή animation, ένα κινηματογραφικό σύστημα καμερας και ομαλές κινήσεις χαρακτήρων και νόμους φυσικής.cinematic camera system and smooth character movement and physics. “

Και ορίστε και μια περίληψη και ένα βίντεο για το Devil’s Dare:

Το Devil’s Dare είναι ένα 2D zombie beat’em up, που υποστηρίζει μέχρι 4 παίκτες που μπορούν να παίξουν συνεργατικά τοπικά. Όντας ο πνευματικός διάδοχος του Bitejacker, το Devil’s Dare έχει το ίδιο στιλ παρωδίας, θέτοντας κλασικούς ήρωες ενάντια σε τέρατα από ταινίες τρόμου της δεκαετίας του 90.

Το Devil’s Dare δε βασίζεται σε grinding και leveling up, αντίθετα εισάγει το μηχανισμό permadeath για να κρατήσει τους παίκτες σε εγρήγορση. Με κάθε θάνατο, οι παίκτες κερδίζουν λεφτά, τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν για να αγοράσουν βελτιώσεις για το χαρακτήρα τους ή να ξαναζωντανέψουν αν πεθάνουν. Αν ξεμείνετε από χρήματα, είστε νεκρός για τα καλά και πρέπει να ξαναρχίσετε απ’την αρχή. Είναι ένας μηχανισμός εμπνευσμένος από τις παλιές καλές μέρες στα ουφάδικα, όπου κάθε θάνατος σήμαινε κι άλλο ένα κέρμα!

Η κύρια επιροή μας ήταν τα κλασικά παιχνίδια της Capcom όπως τα Alien vs. Predator, Battle Circuit, Final Fight καθώς και η σειρά της Sega, Streets of Rage Series. Αν λοιπόν αγαπήσατε εκείνα τα παιχνίδια, δοκιμάστε και το Devil’s Dare!

Πηγή 1, Πηγή 2

Τα Kick & Fennick και Devil’s Dare έρχονται στο Wii U, βίντεο

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων