Τα Kyogre και Groudon ήρθαν στα Raid Battles του Pokemon GO

26 Φεβ
Τα Kyogre και Groudon ήρθαν στα Raid Battles του Pokemon GO

Κάτι που μας ξέφυγε την Παρασκευή ήταν πως η Niantic ανακοίνωσε κάτι σημαντικό για τους επίδοξους εκπαιδευτές του Pokemon GO.

Τα Kyogre και Groudon θα είναι εδώ για λιγότερο από μια εβδομάδα ακόμη!

 

Η ανακοίωνση της Niantic για τα δύο Legendaries στο Pokemon GO

Εκπαιδευτές,

Τώρα είναι η ώρα να δοκιμάσετε τη δύναμή σας! Τα Legendary Pokemon Kyogre Και Groudon επιστρέφουν στα Raid Battles μαζί με το Rayquaza για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Τώρα είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να πιάσετε και τα τρία αρχαία Legendary Pokémon που αρχικά εμφανίστηκαν στη Hoenn region!

Τα Kyogre, Groudon και Rayquaza έχουν το καθένα δικές τους δυνάμεις και αδυναμίες, οπότε θα χρειαστείτε ικανότητα για να τα προκαλέσετε και τα τρία! Δυναμώστε τα ισχυρότερα Pokémon σας, πάρτε τους φίλους σας και πηγαίνετε στα Gyms για μια ευκαιρία να τα πολεμήσετε και να τα πιάσετε από τις 23 Φεβρουαρίου, ως τις 5 Μαρτίου.

Μας περιμένουν θρυλικές μάχες και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι συναρπαστικό! Αν το Rayquaza νικηθεί πιο πολλές φορές από τα Kyogre και Groudon μαζί, τότε από τα αυγά θα είναι πιθανότερο να εκκολαφθούν Pokémon που τυπικά προτιμούν ανέμους (το Bagon φερ’ ειπείν) από τις 5-16 Μαρτίου. Αν όχι, τότε θα είναι πιθανότερο να εκκολαφθούν Pokémon που προτιμούν ηλιοφάνεια (όπως τα Trapinch ή Lotad).

Αυτές οι μάχες θα είναι σκληρές, οπότε έχουμε νέα special boxes από τις 24 Φεβρουαρίου, τα οποία θα περιέχουν Raid Passes που θα βοηθήσουν στην προετοιμασία σας. Επισκεφθείτε το in-game store για να μάθετε περισσότερα.

Γνωρίζατε οτι τα Pokémon γιορτάζουν τη ‘legendary’ χρονιά το 2018; Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτά, αλλά και άλλα Legendary Pokémon στο Pokemon.com/Legendary.

Μη χάσετε την ευκαιρία να προσθέσετε αυτά τα Legendary Pokémon στην ομάδα σας. Μείνετε ασφαλείς και καλή εξερεύνηση!

— Η ομάδα του Pokémon GO

 

Πηγή

Τα Kyogre και Groudon ήρθαν στα Raid Battles του Pokemon GO

| iOS/Android, Pokémon GO, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων