Τα νέα για το Xenoblade Chronicles 2 δε σταματούν!

10 Νοέ
Τα νέα για το Xenoblade Chronicles 2 δε σταματούν!

Τι νομίζατε; Οτι μετά το Nintendo Direct θα σταματούσαν οι ειδήσεις για το Xenoblade Chronciles 2;

Βεβαίως και όχι. Πάμε να δούμε τι νέο υπάρχει!

 

Τα νέα Rare blades Mikumari and Seori

It’s time to go full moeblob

Ακόμη 2 rare blades εμφανίστηκαν για το Xenoblade Chronicles 2. Αυτή τη φορά, η χρήστης ενός “υδάτινου” δόρατος, η Mikumari. Τη βλέπετε ήδη παραπάνω, αλλά και στο πρώτο tweet παρακάτω! Σχεδιασμένη από τον CHOCO (όχι, δεν τον γνωρίζουμε), με τη φωνή της Ayane Sakura. Στη συνέχεια, έχουμε τη Seori, που θα τη βρείτε στα παρακάτω tweets. Σχεδιασμένη κ ιαυτή από τα χεράκια του CHOCO, με τη φωνή της Ayako Kawasumi. Ελπίζουμε να σου αρέσουν, onii-chan! Μη σταματάτε εδώ όμως, γιατί έχουμε κι άλλα για σας παρακάτω.

 

 

Ωραία πίσω κίνηση, Seori

 

 

 

Όλα τα νέα βίντεο για το Xenoblade Chronicles 2

Μαζί με τα νέα Rare Blades, σας φέρνουμε όλα τα νέα βίντεο από το μεγάλο RPG που έρχεται στο Switch.

Όσο πλησιάζει η ημερομηνία της κυκλοφορίας (1η Δεκεμβρίου, παρεμπιπτόντως), η Nintendo έχει ανεβάσει στροφές. Παρακάτω, θα βρείτε μερικά ιαπωνικά διαφημιστικά, τα οποία ευτυχώς η Nintendo έχει συμμαζέψει σε ένα μόνο βίντεο. Μαζί τους, ένα χορταστικό βίντεο με gameplay από το παιχνίδι από το GameXplain, μαζί με το Nintendo Treehouse!

 

Τα νέα για το Xenoblade Chronicles 2 δε σταματούν!

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων