Τα όπλα Slosher και Heavy Splatling κυκλοφόρησαν τώρα στο Splatoon

06 Αυγ

splatoon-slosher1

Υπάρχει αρκετό focus στο σημερινό μεγάλο update του Splatoon, αλλά μπήκαν και δύο νέα όπλα. Το Slosher και το Heavy Splating είναι τώρα διαθέσιμα.

Ορίστε μία μικρή περίληψη για το Slosher:

Μπορεί να φαίνεται σαν ένας συνηθισμένος κουβάς, αλλά είναι ένα πολεμικός κουβάς! Πετάξτε μελάνη μπροστά σας, με μία εντυπωσιακή απόσταση. και υπολογίστε τις γωνίες σας για να χτυπήσετε τους αντιπάλους που βρίσκονται από πάνω σας ή πίσω από τοίχους. Το Slosher έρχεται μαζί με το Burst Bombs και το special είναι ζεστός παστουρμάς με σίκαλη! Εε, μισό. Συγνώμη, εννοώ Inkstrike. Ενθουσιάστηκα λίγο παραπάνω με το σημερινό μενού για το  κολατσιό μου.

Και για το Heavy Splatling:

Το μωρό αυτό έχει 6 θαλάμους γεμάτους μελάνη. Φόρτωσε του και δώστο στους εχθρούς σου! Χρειάζεσε κάλυψη; Κανένα πρόβλημα. Πέτα κάτω το Splash Wall! Το μωρό αυτό έρχετε μαζί με το Inkzooka Inkstrike (Συγνώμη καλαμαρόφιλοι, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και δεν διαβάζω καλά) σαν το special του. Παίζει να είναι το καλύτερο όπλο για τα καλαμάρια που έχουν δει πολλές ταινίες δράσεις του 80!

Τα όπλα Slosher και Heavy Splatling κυκλοφόρησαν τώρα στο Splatoon

| Nintendo, Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων