Τα πακέτα Animal Crossing amiibo cards έρχονται με μόνο 3 κάρτες στην Ευρώπη

22 Ιούλ

animal-crossing-booster-pack-europe-656x1357

 

Η Nintendo θα περιλαμβάνει έξι κάρτες με κάθε πακέτο Animal Crossing amiibo card όταν αυτά θα κυκλοφορήσουν στη Βόρειο Αμερική.  Στην Ιαπωνία, θα υπάρχουν μόνο τρεις τυχαίες κάρτες σε κάθε πακέτο.  Πλέον, γνωρίζουμε την κατάσταση και για την Ευρώπη.

Η νορβηγική ιστοσελίδα της Nintendo επικύρωσε ότι θα περιέχονται τρεις κάρτες σε κάθε “booster pack”, όπως και στην Ιαπωνία, με μία από αυτές να είναι “special card”.

Πηγή

Τα πακέτα Animal Crossing amiibo cards έρχονται με μόνο 3 κάρτες στην Ευρώπη

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων