Τα πακέτα για το Super Mario Maker στο Wii U θα είναι διαθέσιμα και στην Ιαπωνία

30 Ιούλ

super-mario-maker-bundles-jp-656x475

 

Η Nintendo πρόσφατα ανακοίνωσε ένα πακέτο για το Super Mario Maker στο Wii U για την Ευρώπη. Το ίδιο μπορούμε να πούμε πλέον και για την Ιαπωνία.

Η Nintendo έχει σχεδιασμένα δύο πακέτα για το Super Mario Maker στο Wii U για την Ιαπωνία. Ουσιαστικά, είναι ίδια μεταξύ τους, με τη διαφορά ότι το ένα έρχεται μαζί με μια φιγούρα amiibo έκδοσης 8-bit με τον Super Mario.

 

Τα πακέτα για το Super Mario Maker στο Wii U θα είναι διαθέσιμα και στην Ιαπωνία

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων