Τα ποσοστά ανάπτυξης των χαρακτήρων στο Fire Emblem Fates

25 Ιούν

 

3DS_FireEmblemFates_scrn06_E3-656x369

Το Fire Emblem Fates κυκλοφόρησε πλέον στην Ιαπωνία και το κοινό ξεκίνησε να το εξετάζει δίνοντας βάση σε κάθε λεπτομέρεια. Εάν είστε φαν της σειράς, ένα πράγμα για το οποίο θα ενδιαφέρεστε κατά πάσα πιθανότητα, είναι τα ποσοστά ανάπτυξης στα στατιστικά των χαρακτήρων, τα οποία προφανώς παίζουν ένα πολύ μεγάλο ρόλο στον καθορισμό του πόσο δυνατός είναι ένας χαρακτήρας. Πάνω στα ποσοστά των λαών πάνω στο Serenes Forest έχουν ήδη συνταχθεί οι ρυθμοί ανάπτυξης τους για όλες τις  κατηγορίες και τους χαρακτήρες , τα οποία χρειάζεστε για να τα προσθέσετε μαζί και να λάβετε την ολοκληρωμένη ανάπτυξη για ένα χαρακτήρα σε μία συγκεκριμένη κατηγορία.

Αυτοί οι σύνδεσμοι προφανώς περιλαμβάνουν σπόιλερ για τους χαρακτήρες και τις κατηγορίες, οπότε δείτε τους με δικό σας ρίσκο.

Εάν δεν αισθάνεστε σαν να ασχολείστε με τα μαθηματικά, με το κεφάλι σας έτοιμο προς διάλυση, δείτε παρακάτω μια πρακτική εικόνα από τα ποσοστά της ολοκληρωμένης ανάπτυξης της πλειοψηφίας των χαρακτήρων στην κατηγορία εκκίνησης. Και για άλλη μια φορά, προσοχή στα σπόιλερ.

Fire-Emblem-Fates-growth-rates (1)

Τα ποσοστά ανάπτυξης των χαρακτήρων στο Fire Emblem Fates

About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων