Τα σχόλια του Reggie πάνω στον θάνατο του Iwata

14 Ιούλ

iwata_miyamoto_reggie_e3_2012

 

 

Έχουμε δει διάφορα σχόλια και αντιδράσεις πάνω στον θάνατο του προέδρου της Nintendo, Satoru Iwata. Ο Reggie Fils-Aime, πρόεδρος της Nintendo της Αμερικής σήμερα προέβη σε δήλωση πάνω σε αυτό. Παρακάτω σας μεταφέρουμε όλα όσα είπε.

“Ο κύριος Iwata έφυγε, αλλά θα περνούσαν χρόνια προτού ο αντίκτυπος που προκάλεσε στην ίδια τη Nintendo, αλλά και γενικότερα στην βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών, θα εκτιμάτο δεόντως. Ήταν ένας δυνατός ηγέτης για την εταιρεία μας, και τα χαρακτηριστικά του ήταν ξεκάθαρα σχεδόν στον καθένα: Εξυπνάδα, δημιουργικότητα, περιέργεια και αίσθηση του χιούμορ. Αλλά για όσους από εμάς, που ήμασταν αρκετά τυχεροί ώστε να δουλέψουμε κοντά του, αυτό που θα θυμόμαστε εντονότερα, είναι η διδασκαλία του, και ειδικότερα, η φιλία του. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Πάντοτε μας προκαλούσε, προσπαθώντας να μας ωθήσει προς τα εμπρός… να δοκιμάσουμε το καινούργιο… να διαταράξουμε τα παραδείγματα- και κυρίως, να ασχοληθούμε με τους φαν μας, να τους συναρπάσουμε και να είμαστε δημοφιλείς. Αυτό είναι το έργο οποίο θα συνεχίσουμε χωρίς καμία διακοπή.”

Τα σχόλια του Reggie πάνω στον θάνατο του Iwata

| Nintendo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ονομάζομαι Ολυμπία Ευστρατιάδου, γνωστή και ως TheOlympia94 ή fanny. Μεγάλωσα με τη συντροφιά της Nintendo από μικρό παιδί,συγκεκριμένα,τεσσάρων ετών ξεκίνησα να παίζω! Ναι ναι ναι είμαι της γενιάς του Pocket Pikachu, συνεχίζοντας με Gameboy color,Gameboy advance, Gameboy advance sp,Nintendo ds,Nintendo dsi, Nintendo game cube, Nintendo wii, Nintendo 64 και Nintendo 3ds XL ! Παρόλα αυτά προσπαθώ πάντα να παρευρίσκομαι στα Gaming Events που διοργανώνονται ανεξάρτητα από το αν αφορούν βιντεοπαιχνίδια με τα οποία ασχολούμαι ή όχι! Αγαπώ πολύ τα βιντεοπαιχνίδια, αποτελούσαν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και παρόλο που είμαι γένους θηλυκού, μπορώ να πω ότι ήμουν και παραμένω καλός αντίπαλος! Έχω επίσης εξίσου μεγάλη αγάπη για τα ταξίδια και τις πολεμικές τέχνες! Το νου σας, γιατί οι γυναίκες όταν παίζουν πάντα ξέρουν πώς να γίνουν επικίνδυνες!

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων