Τα τελευταία νέα για το Anima: Gate of Memories για το Wii U

13 Ιούλ

screen9-1-656x373

 

Την περασμένη εβδομάδα, ο εκδότης του Anima: Gate of Memories, BadLand Indie, επιβεβαίωσε πως ο τίτλος δεν ήταν πια στα σχέδια να έρθει στο Wii U.  Ωστόσο, ο Carlos Garcia, δημιουργός του παιχνιδιού, αμέσως αρνήθηκε αυτές τις πληροφορίες.  Τι θα συμβεί, λοιπόν, με τη Wii U έκδοση του παιχνιδιού;

Σε νέες δηλώσεις της BadLand Indie μετά από όσα είπε ο Garcia, η εταιρία λέει τα εξής:

Τα γεγονότα μένουν ως έχουν, δηλαδή δεν υπάρχουν σχέδια για το Wii U σε αυτήν την επικείμενη κυκλοφορία.  Υπάρχει μια πιθανότητα μελλοντικής κυκλοφορίας του τίτλου και σε άλλες κονσόλες, αλλά αυτή τη στιγμή μια Wii U έκδοση του Anima: Gate of Memories δεν είναι επικυρωμένη.

Όταν ο Garcia πληροφορήθηκε για τα παραπάνω, είπε πως παρ’ όλα όσα λέει η BadLand Indie, ο ίδιος προσπαθεί να διαβεβαιώσει τον κόσμο πως η έκδοση του Wii U είναι ακόμη στα σχέδιά του.

Στοχεύουμε σε μια κυκλοφορία για το Wii U όπως και εξ’ αρχής.  Το πρόβλημά μας είναι ότι θέλουμε να περάσουμε το παιχνίδι αξιοπρεπώς στο Wii U, όχι μόνο μια απλή έκδοση των PC, Xbox One και PS4.  Ο σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια καλή έκδοση του Wii U.

Για το λόγο αυτό, θα εκδώσουμε πρώτα τον τίτλο στις άλλες κονσόλες, οι οποίες έχουν παρόμοιες επιδόσεις, και μετά θα δουλέψουμε στην έκδοση του Wii U.

Μια περίεργη κατάσταση επικρατεί γύρω από αυτό το θέμα, όπως είδατε και σεις, με τη BadLand Indies από τη μια να λέει πως το Anima δεν έρχεται στο Wii U -τουλάχιστον για τώρα- και από την άλλη τον Garcia να διαβεβαιώνει πως θα υπάρξει, αλλά αργότερα, ώστε να γίνουν οι κατάλληλες διεργασίες για τη σωστή μεταφορά του τίτλου στην κονσόλα.  Σίγουρα ο δημιουργός ξέρει καλύτερα, αλλά ο εκδότης τελικά έχει το λόγο με τα χρήματά του.  Μέχρι να σιγουρευτούμε για την κατάληξη, μείνετε συντονισμένοι για ό,τι νεότερο.

Πηγή

 

 

Τα τελευταία νέα για το Anima: Gate of Memories για το Wii U

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων