Τα βάσανα του FIFA 18 στο Switch

02 Οκτ
Τα βάσανα του FIFA 18 στο Switch

Αν νομίζατε πως οι ελλείψεις είναι το μόνο πρόβλημα του FIFA 18 στο Switch, τότε γελαστήκατε, όπως κι εμείς.

Τα ζητήματα που προέκυψαν είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργα…

 

Τι έγινε πάλι με το FIFA 18;

Ουκ ολίγα. Τώρα που οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν το παιχνίδι, άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια περίεργα glitches. Glitches που εμφανίζονται μόνο στη Switch version του παιχνιδιού. Το πρώτο εξαφανίζει τα πρόσωπα των παικτών και στη θέση τους μπαίνει το ένα placeholder, το οποίο δεν έχει καν textures.

 

 

Μέχρι στιγμής, το πρόβλημα αυτό παρουσιάζεται μόνο σε κανονικούς αγώνες. Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, ωστόσο ας ελπίσουμε πως θα βγει σύντομα κάποιο patch.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό!

Εδώ, θα δείτε άλλο ένα περίεργο glitch, το οποίο είναι ακόμη πιο αλλόκοτο. Τα μοντέλα των χαρακτήρων εξαφανίζονται τελείως. τη θέση τους παίρνουν κατάμαυρα και κυβικά μοντέλα. Αυτό είναι πιο σπάνιο από το παραπάνω περιστατικό, οπότε λίγοι το έχουν αναφέρει.

Μετά από όλα αυτά, δεν προκαλεί έκπληξη πως, παρόλο που το παιχνίδι κατέκτησε τα charts, στην Αγγλία η Switch version πούλησε χειρότερα κι από αυτή του XBox 360.Το MCV μας λέει πως η Switch version αντιπροσώπευε μόνο το 1% των συνολικών πωλήσεων του FIFA 18 την εβδομάδα κυκλοφορίας του στην Αγγλία.

Προφανώς δεν είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή επίδοση. Από την άλλη, μετά τα κακά νέα των τελευταίων ημερών και τα παραπάνω glitches, δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς κάτι καλύτερο.

Εσείς τι γνώμη έχετε;

 

Πηγή 1Πηγή 2

 

Τα βάσανα του FIFA 18 στο Switch

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων