Το Tangledeep ψάχνει το δρόμο για το Switch

05 Οκτ
Το Tangledeep ψάχνει το δρόμο για το Switch

Το roguelike dungeon crawler Tangledeep έρχεται και στο Switch, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Impact Gameworks.

Διαβάστε τις λεπτομέρειες παρακάτω!

 

Tangledeep και Switch

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο sequel της ταινίας της Disney.

Πρόκειται για ένα φόρο τιμής στη χρυσή εποχή των RPG. Εμπνευσμένο από τα ζωντανά γραφικά και τη μουσική κλασικών παιχνιδιών όπως τα Secret of Mana και Chrono Trigger. Συνδυάζει στρατηγικό turn-based gameplay με την προσβασιμότητα και έχει επιρροές από άλλα roguelike, από NetHack μέχρι Shiren the Wanderer. Ακόμη και το Diablo.

Οι υποψήφιοι παίκτες θα μπορούν να προσεγγίσουν τον ατελείωτο ομώνυμο λαβύρινθο με χίλιους τρόπους. Αξιοποιώντας το ευέλικτο job system και την τεράστια ποικιλία από εξοπλισμό, θα έχουν μια μοναδική εμπειρία.

Το soundtrack είναι επίσης αξιοσημείωτο, καθώς διαθέτει δύο διαφορετικά στιλ: Το ένα έχει μια αυθεντική, retro-SNES άισθηση, ενώ το άλλο είναι μια πιο μοντέρνα εκδοχή με υπέροχη ενορχήστρωση από αληθινά όργανα. Το μεγαλύτερο μέρος της έχει γραφτεί από τον Andrew “zircon” Aversa (προγραμματιστή και σχεδιαστή του παιχνιδιού). Ωστόσο, το soundtrack του Tangledeep περιέχει και συνεισφορές από θρυλικούς συνθέτες όπως τον Hiroki Kikuta (Secret of Mana και Seiken Densetsu 3) και τον Grant Kirkhope (GoldenEye 007, Banjo-Kazooie, Yooka-Laylee)

Αν θέλετε να δείτε το Tangledeep σε δράση, ρίξτε ένα βλέφαρο στο βίντεο παρακάτω:

 

Το Tangledeep ψάχνει το δρόμο για το Switch

| indies, Nintendo Switch, Νέα | 2.016 Σχόλια
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων