Τελευταία νέα για τα Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon

12 Οκτ
Τελευταία νέα για τα Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon

Οι λάτρεις των Pokemon θα χαρούν να μάθουν για τις τελευταίες αποκαλύψεις που μας έγιναν για τα Pokemon Ultra Sun και Ultra Moon.

Βουρ στον πατσά!

 

Νέο βίντεο και λεπτομέρειες για τα Pokemon Ultra Sun/Moon:

Έφτασε το τελευταίο trailers των Pokemon Ultra Sun και Pokemon Ultra Moon. Θα δείτε νέες Z-Moves και την ενίσχυση του Rotom Dex:

 

 

Μετά τη νίκη σας επί του Legendary Pokémon Solgaleo, το Necrozma θα γίνει Dusk Mane Necrozma ή Dawn Wings Necrozma!

Dusk Mane Necrozma
Type: Psychic/Steel
Αυτή η μορφή του Necrozma εμφανίζεται όταν το Pokémon αναλαμβάνει τον έλεγχο του Legendary Pokémon Solgaleo. Απορροφώντας την ενέργεια του φωτός που ακτινοβολεί. Κάνει φέτες τους αντιπάλους του με τα πανίσχυρα νύχια του από τα τέσσερα πόδια του και μπορεί να εκτοξευθεί μπροστά, με μαύρο φως από τα πλαϊνά του.

Dawn Wings Necrozma
Type: Psychic/Ghost
Αυτή η μορφή του Necrozma εμφανίζεται όταν το Pokémon αναλαμβάνει τον έλεγχο του Legendary Pokémon Lunala, κλέβοντας το φως του με τη βία. Το Dawn Wings Necrozma επιταχύνει εκτοξεύοντας μαύρο φως από την πλάτη του. Αυτό το Necrozma ριχνει ενέργεια που φέγγει από τα μαύρα φτερά του.

Το Photon Geyser είναι μια Psychic-type special move που μπορεί να μάθει μόνο το Necrozma. Η επίθεση τυλίγει το στόχο σε ένα πίδακα φωτός και συγκρίνει τα Attack και Sp.Atk του χρήστη. Στη συνέχεια, προκαλεί ζημιά ανάλογα με το ποιό από τα δύο είναι υψηλότερο. Το Necrozma μπορεί να το μάθει όταν είναι στη Dusk Mane form ή τη Dawn Wings form. Με τη νέα μορφή του, τα Solgaleo και Lunala θα λάβουν αποκλειστικές Z-Moves Searing Sunraze Smash and Menacing Moonraze Maelstrom, αντίστοιχα.

Το Searing Sunraze Smash είναι μια νέα Steel-type Z-Move που μπορεί να κάνει μόνο ένα Solgaleo που ξέρει το Sunsteel Strike και κρατάει το αποκλειστικό Z-Crystal Solganium Z. Αυτή η επίθεση κάνει ζημιά αγνοώντας οποιοδήποτε Ability του στόχου. Το Menacing Moonraze Maelstrom είναι μια νέα Ghost-type Z-Move που μπορεί να κάνει το Lunala αν ξέρει το Moongeist Beam και κρατά το Z-Crystal Lunalium Z. Όπως και το Searing Sunraze Smash, αυτή η επίθεση αγνοεί οποιοδήποτε εχθρικό Ability. Ένα Necrozma που ξέρει το Sunsteel Strike ή το Moongeist Beam και κρατά το αντίστοιχο Z-Crystal, θα μπορεί κι εκείνο να εξαπολύσει τα Searing Sunraze Smash ή Menacing Moonraze Maelstrom!

Tο Rotom Dex επιστρέφει στις Pokémon Ultra Sun και Pokémon Ultra Moon και έχει ενισχυθεί! Σε όλη την περιπέτειά σας, θα δεθείτε με το Rotom Dex όσο πιο πολύ επικοινωνείτε μαζί του. Έτσι θα σας βοηθά περισσότερο. Με ισχυρότερους δεσμούς, θα κερδίσετε ειδικά αντικείμενα μέσω του Roto Loto. Αυτά θα είναι πολλά και διάφορα, μερικά θα αυξάνουν τα EXP που θα κερδίζετε για ένα χρονικό διάστημα. Άλλα θα σας διευκολύνουν στο να πιάσετε Pokemon. Αν δεθείτε αρκετα με το Rotom Dex, θα χρησιμοποιήσει την ειδική του Rotom Z-Power. Αυτή θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε μια δεύτερη Z-Move στη μάχη, παρόλο που κανονικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο μία Z-Move ανά μάχη.

 

Τελευταία νέα για τα Pokemon Ultra Sun/Ultra Moon

| 3DS, Pokémon, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων