Οι τελευταίες λεπτομέρειες για το Attack on Titan 2!

14 Δεκ
Οι τελευταίες λεπτομέρειες για το Attack on Titan 2!

Η Koei Tecmo πρόσφατα ενημέρωσε τον επίσημο ιστότοπο του Attack on Titan 2 νέες λεπτομέρειες, που αφορούν συστήματα του παιχνιδιού, αλλά και στιγμιότυπα.

Θα τα δείτε όλα παρακάτω!

 

Character Editor

Η σουίτα δημιουργίας χαρακτήρων προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές, όπως το σχήμα του σώματος, χαρακτηριστικά προσώπου, κούρεμα, ρούχα και τόνος φωνής.

 

 

Titan Research Room

Αν επισκεφθείτε το Τitan Research Room, θα βρείτε όλους τους Τιτάνες που έχετε πιάσει με το Restraining Gun. Θα μπορείτε να διαβάσετε λεπτομερείς πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στις επόμενες μάχες.

 

 

Equipment Development

Φυσικά, θα μπορείτε να αναπτύξετε τον εξοπλισμό σας όπως τις λεπίδες, τις φιάλες με το αέριο, αλλά και το ODM gear.

 

Training

Θα μπορείτε επίσης να αναβαθμίσετε τις ικανότητές σας για να μπορείτε να είστε πιο αποτελεσματικοί στη μάχη.

 

 

Scout Missions

Οι Scouts μπορούν να αναλάβουν scout missions από τους αξιωματικούς τους. Οι αποστολές είναι καλός τρόπος να κερδίσετε ΕΧΡ, χρήματα και σπάνια υλικά. Υλικά που δε θα βρείτε ούτε και στις πιο σημαντικές αποστολές.

Μπορείτε να επιλέξετε ποιούς συμμάχους θέλετε μαζί σας σ’ αυτές τις αποστολές, καθώς έτσι θα ανεβαίνει το friendship level σας.

 

 

Regiment Administration

Το Regiment Administration είναι το μέρος όπου μπορείτε να κάνετε προτάσεις σχετικά με τα ζητήματα του τάγματος. Οι πολιτικές που θα προτείνετε θα παραμένουν ενεργές μέχρι να προτείνετε κάποια άλλη, ή μέχρι να επιστρέψετε από κάποια αποστολή.Οι πολιτικές σας επιτρέπουν να κάνετε μια ποικιλία από προτάσεις που θα σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα, αλλά και στη μάχη. Το R&D σας επιτρέπει να αναπτύξετε και να αναβαθμίσετε τις βάσεις που χρησιμοποιείτε στο πεδίο της μάχης.

 

 

Interactions with Characters

Θα μπορείτε να εμβαθύνετε τις σχέσεις σας με μέλη των Scouts, όπως τον Eren και τη Levi. Θα μπορείτε επίσης να απολαύσετε side stories, αν καταφέρετε να ανεβάσετε αρκετά τα friendship levels σας.

 

 

Nέα στιγμιότυπα από το Attack on Titan 2!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή 1Πηγή 2

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για το Attack on Titan 2!

| Γενικά | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων