Τελικά θα συνεχίσει η τελευταία season του the Walking Dead

08 Οκτ
Τελικά θα συνεχίσει η τελευταία season του the Walking Dead

Βρέθηκε τελικά λύση μετά τα άσχημα νέα με την Telltale Games. Ύστερα από τις απολύσεις και την ακύρωση αρκετών τίτλων έχουμε πρόοδο για την συνέχεια του the Walking Dead: The Final Season.

The Walking Dead: The Final Season από την Skybound

Ύστερα από τις τραγικές συνέπειες των απολύσεων και την ακύρωση τίτλων βρέθηκε λύση. Η τελική season του The Walking Dead θα κυκλοφορήσει τελικά. Την ανάπτυξή θα την αναλάβει το στούντιο της Skybound. Τελικά η season θα βγάλει τα δύο τελευταία επεισόδια αλλά υποσχεθήκαν ακόμα δύο. Η Skybound είπε πως θα κλείσει την ιστορία της Clem όπως πρέπει.

To κακό είναι πως τελικά έκλεισε η Telltale Games. Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα γίνει με παιχνίδια όπως The Wolf Among Us και το Stranger Things. Ειδικά το δεύτερο το περιμέναμε πως και πως. Η συμφωνία με το Netflix δεν έχει ακυρωθεί αλλά δεν ξέρουμε ποιος θα αναλάβει το παιχνίδι. Επίσης να δούμε πότε θα επιστρέψει το The Walking Dead: The Final Season στο Nintendo eshop.

Skybound είπε στο Twitter:

Τελικά θα συνεχίσει η τελευταία season του the Walking Dead

About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων