Τεράστιο update για το Super Smash σε Wii U και 3DS για τις 31 Ιουλίου – έρχονται νέες πίστες και άλλα πολλά

29 Ιούλ

smash_bros_wii_u_3ds-656x369

Ένα ολοκαίνουριο update έρχεται για το Super Smash Bros. στο Wii U και το 3DS, το οποίο περιλαμβάνει αρκετό νέο υλικό, δωρεάν αλλά και επί πληρωμή, όπως ενημερώνει ο ιαπωνικός λογαριασμούς του παιχνιδιού στο Twitter.

Πολλές νέες εμφανίσεις για το Mii Fighter έρχονται μαζί με το update. Πρόκειται είτε για φρέσκες και αυθεντικές εμφανίσεις, είτε εμφανίσεις εμπνευσμένες από άλλους χαρακτήρες, όπως τον King K Rool από το Donkey Kong και τον Chrom από το Fire Emblem.

Ακολουθεί αναλυτικά, λοιπόν, το τι θα περιμένουμε για τις 31 Ιουλίου:

  • Parka costumes, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από τους 3 τύπους Mii
  • Kinkg K Rool costume για το Mii Fighter
  • Chrom costume για το Mii Fighter
  • Hyrule Castle – Πίστα του Νintendo 64
  • Peach’s Castle – Πίστα του Nintendo 64
  • Tournament Mode
  • Δυνατότητα αποθήκευσης και ανεβάσματος των replays στο YouTube

Πιθανότατα περισσότερες εμφανίσεις για παίχτες και πληροφορίες θα αποκαλυφθούν αύριο στο λογαριασμό του Smash Bros. στο Twitter, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε παρακάτω μερικές εικόνες από τις επερχόμενες νέες προσθήκες:

Smash Bros. Update

Πηγή 1Πηγή 2Πηγή 3

Τεράστιο update για το Super Smash σε Wii U και 3DS για τις 31 Ιουλίου – έρχονται νέες πίστες και άλλα πολλά

About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων