Τέσσερα νέα amiibo μπαίνουν στην μάχη στις 26 Ιουνίου

02 Ιούν

amiibo 4

Στις 26 Ιουνίου, 4 νέα amiibo μπαίνουν στην μάχη. Η Palutena, o Dark Pit, ο Ganondorf και η Zero Suit Samus έρχονται να συμπληρώσουν την πλούσια συλλογή των amiibo και από σήμερα 2 Ιουνίου είναι διαθέσιμα προς προ-παραγγελία στο Nortec eShop μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

H Palutena γνωστή και ως Goddess of Light στην σειρά παιχνιδιών Kid Icarus είναι η ηγέτιδα του Palutena’s Army. Ως προστάτιδα των ανθρώπων η Palutena έχει θεϊκή υπόσταση και αποτελεί τον μεγαλύτερο σύμμαχο του Pit στις περιπέτειες του.

O Ganondorf γνωστός και ως Great King of Evil ή ως Dark Lord αποτελεί τον κύριο ανταγωνιστή του Link στα περισσότερα παιχνίδια της σειράς παιχνιδιών The Legend of Zelda. Από την πρώτη του εμφάνιση και έπειτα, βασικός του στόχος παραμένει το Triforce καθώς και η κατάκτηση της Hyrule.

Ο Dark Pit o οποίος κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του ως playable μαχητής στο Super Smash Bros για το 3DS και το Wii U εμφανίζει αρκετές κινήσεις του Pit αλλά και κάποιες οι οποίες ανήκουν αποκλειστικά στον ίδιο!

Η Zero Suit είναι μία ολόσωμη σφιχτή φόρμα την οποία φορά η Samus Aran στο τέλος κάποιων παιχνιδιών της σειράς Metroid καθώς και σε κάποια ενδιάμεσα μέρη. Η Samus Aran έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή της με την Zero Suit στο Metroid: Zero Mission μετά την απόδραση της από τον πλανήτη Zebes.

Για τις προ-παραγγελίες από το Nortec eShop που λειτουργεί ως το ελληνικό Nintendo eShop μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ.

Τέσσερα νέα amiibo μπαίνουν στην μάχη στις 26 Ιουνίου

| amiibo, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων