Τέσσερις νέες προσφορές στο My Nintendo Ευρώπης

25 Σεπ
Τέσσερις νέες προσφορές στο My Nintendo Ευρώπης

Η υπηρεσία My Nintendo προσφέρει στους χρήστες της τέσσερις καινούργιες προσφορές. Ενημερωθείτε για το ποιες είναι παρακάτω.

My Nintendo Rewards

Nano Assault EX (3DS) – 80 Gold Points

Toki Tori 3D (3DS) – 20 Gold Points

XType Plus (Wii U) – 3o Gold Points

Tengami (Wii U) – 70 Gold Points

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χρυσούς και ασημένιους πόντους όπου μαζεύεται ανάλογα τις προϋποθέσεις της υπηρεσίας My Nintendo. Οι χρυσοί πόντου που διατίθενται για τις παραπάνω προσφορές είναι ανάλογοι από τις αγορές σας στο eShop σε ψηφιακό περιεχόμενο. Πρέπει όμως να είστε ήδη εγγεγραμμένοι στο My Nintendo με την δημιουργία Nintendo Account.

Τα παιχνίδια που δίνει αυτό το μήνα το My Nintendo είναι από τα καλύτερα ψηφιακά που μπορείτε να βρείτε στο eShop. Το Nano Asshault ΕΧ στο 3DS έχει την καλύτερη χρήση σε 3D εφέ που έχω παίξει προσωπικά σε κονσόλα σε σταθερή ανανέωση εξήντα καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επίσης το Toki Tori 3D είναι ένα πολύ έξυπνο παιχνίδι puzzle/πλατφόρμα. Το XType πρόκειται για ένα τίτλο Shooter/Bullet Hell με απεικόνιση από πάνω προς τα κάτω. Το πιο ιδιαίτερο παιχνίδι είναι το Tengami όπου εξελίσσεται με ένα πιο καλλιτεχνικό τρόπο. Είναι μια περιπέτεια που εξελίσσετε σαν ένα βιβλίο Origami όπου στην κάθε σελίδα ο ήρωας πρέπει να λύσει ένα γρίφο ώστε να προχωρήσει στην επόμενη. Παραθέτουμε μερικά βίντεο από τα παιχνίδια προς υπενθύμιση.

Πηγή

Τέσσερις νέες προσφορές στο My Nintendo Ευρώπης

| eShop, Nintendo | 0 Comments
About The Author
- Άγγελος Ζωχιός a.k.a AkiraGr eAthlete στα παιχνίδια Super Smash Bros. Wii U/3DS/Melee, Pokken Tournament, Splatoon και MarioKart. Ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του Nintendo Next. Με σιδηρά πυγμή παλεύει μαζί με το ηρωικό party του για την σωστή σας ενημέρωση. Δημιουργός του ελληνικού τμήματος των Nintendo eSport στην χώρας μας αναγνωρισμένο από την Nintendo of Europe. Ακολουθείστε με στο twitter, facebook, google+

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων