Θα δούμε άραγε το Fortnite Battle Royale στο Switch;

27 Απρ
Θα δούμε άραγε το Fortnite Battle Royale στο Switch;

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να δουν το Fortnite στο Switch, ειδικά μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού στα κινητά. Τι γίνεται στην πραγματικότητα όμως;

 

Fortnite και Switch: Μύθος ή πραγματικότητα;

Οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν όταν ένας από τους leakers του τελευταίου Nintendo Direct δημοσίευσε κάποιες φήμες σχετικά με το παιχνίδι στο Twitter. Αξίζει να σημειωθεί πως ο εν λόγω leaker, με ψευδώνυμο LeakyPandy, έπεσε έξω σχετικά με το τι είδαμε στην παρουσίαση του Nintendo Direct.

Εν πάσει περιπτώσει, ο LeakyPandy ισχυρίζεται πως θα δούμε το παιχνίδι με τα PvP Battle Royale και PvE Save the World mode στο Switch. Μάλιστα, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση στην Ε3. Επιπλέον, θα υπάρχει υποστήριξη για cross-play και αποκλειστικό περιεχόμενο για την κονσόλα της Nintendo.

Από την άλλη όμως, έρχεται ο ιστότοπος USgamer, ο οποίος έβαλε φρένο στο όργιο της φημολογίας. Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε, μετά από συνομιλίες με πηγές μέσα στην ίδια τη Nintendo, αλλά και το προσωπικό του Fortnite Battle Royale:

Δε γνωρίζουμε για σχέδια σχετικά με την ανακοίνωση του Fortnite Battle Royale για το Switch, είτε στην Ε3 είτε γενικότερα.

Το USgamer, βέβαια, κρατά μικρό καλάθι, προειδοποιώντας πως «πολλές φορές τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν γρήγορα». Παρόλα αυτά φαίνεται πως, τουλάχιστον για την ώρα, το Fornite δεν είναι στο πρόγραμμα για το Switch. Ούτε και θα δούμε κάποια ανακοίνωσή του στην Ε3 τον Ιούνιο.

Αν πάλι αλλάξει κάτι και το Fortnite Battle Royale ανακοινωθεί επίσημα, θα σας ενημερώσουμε. Καλό είναι όμως να παραμένουμε προσγειωμένοι και να μη βασιζόμαστε σε φημολογίες.

 

Πηγή 1Πηγή 2

Θα δούμε άραγε το Fortnite Battle Royale στο Switch;

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων