Θα έρθει τελικά το Overwatch στο Switch;

12 Νοέ
Θα έρθει τελικά το Overwatch στο Switch;

Η BlizzCon 2018 έλαβε χώρα δύο Σαββατοκύριακα πριν και ο ιστότοπος Eurogamer ήταν αυτός που έκανε το εύλογο ερώτημα:

Θα δούμε το Overwatch στο Switch;

 

O Jeff Kaplan μιλά για τις πιθανότητες να εμφανιστεί το Overwatch στο Switch

Με αφορμή λοιπόν την κυκλοφορία του Diablo III στο Switch, ο ιστότοπος Eurogamer ρώτησε για το έτερο μεγάλο multiplatform franchise της εταιρείας. Τις απαντήσεις έδωσε ο Jeff Kaplan, επικεφαλής του παιχνιδιού.

Ας δούμε τα σχετικά αποσπάσματα από τη συζήτηση:

Μιας και μιλάμε για τεχνικές δυσκολίες: Έχετε εξερευνήσει την πιθανότητα να κυκλοφορήσετε το Overwatch στο Switch; Θα δούλευε;

Jeff Kaplan: Η φιλοσοφία μας πάντα ήταν πως θέλουμε να παίζουν το Overwatch όσο περισσότεροι γίνεται. Θέλουμε να δημιουργήσουμε όσο πιο πολλούς παίκτες του Overwatch γίνεται. Πάντα διερευνούμε μια πλατφόρμα αν πιστεύουμε πως είναι εφικτό από άποψη επιχειρηματική, αλλά και τεχνική. Θα θέλαμε πολύ να το κάνουμε.

Δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι, ούτε έχουμε και σχέδια για τη Nintendo ή το Switch αυτή τη στιγμή, αλλά-

 

Είναι μια πιθανότητα;

Jeff Kaplan: Είναι κάτι για το οποίο παραμένουμε ανοιχτόμυαλοι.

 

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η Blizzard δέχεται τέτοιες ερωτήσεις. Τα πιο πρόσφατα σχόλια σχετικά με το παιχνίδι τα είχε κάνει ο Peter Stillwell, παραγωγός του Diablo III. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το παιχνίδι θα ήταν τεχνικά «εφικτό» στην κονσόλα της Nintendo.

Ας ελπίσουμε πως όταν τελικά ανακοινωθεί κάτι, θα υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον από το κοινό για το το Overwatch και δε θα έχει θαφτεί οριστικά από το βάρος του Fortnite… και του πολύ καλού κλώνου του, με τίτλο Paladins, που κυκλοφορεί εδώ και καιρό στο Switch

 

Πηγή

Θα έρθει τελικά το Overwatch στο Switch;

| Nintendo Switch, Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων