Τι έχουν να πουν οι Ubisoft και Take-Two για το Switch;

08 Νοέ
Τι έχουν να πουν οι Ubisoft και Take-Two για το Switch;

Το έχουν οι μέρες φαίνεται. Η Ubisoft, αλλά και η Take-2 δημοσίευσαν τα οικονομικά αποτελέσματα για το τρέχον έτος και τα πράγματα είναι σε ενδιαφέρουσα κατάσταση για το Switch.

 

Τι μάθαμε για τη Ubisoft

Η γαλλική εταιρεία δημοσίευσε τα οικονομικά της για το πρώτο εξάμηνο του 2017-2018. Η περίοδος έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Το ενδιαφέρον παρουσιάζεται στην ανάλυση των πωλήσεων της εταιρείας ανά πλατφόρμα. Κατά τη διάρκεια του εξαμνήνου, στο Switch αντιστοίχησε το 12% επί του συνόλου των πωλήσεων της Ubisoft. Ο αριθμός αυξήθηκε στο 19% στο τρίμηνο Ιούλιος-Σεπτέμβριος, χάρη στο Mario + Rabbids Kingdom Battle.

Αυτό το ποσοστό ποτέ δεν ξεπέρασε το μονοψήφιο αριθμό τις μέρες του Wii U, οπότε οι πρώτες ενδείξεις είναι καλές για τη Ubisoft.

 

Η εταιρεία πρόσθεσε πως το Mario + Rabbids Kingdom Battle ήταν από τα παιχνίδια που έσπρωξαν την ανάπτυξή της στο εξάμηνο.

 

 

H άποψη της Take-Two

Χθες, η Take-Two έκανε τις ίδιες αποκαλύψεις για τα οικονομικά της, μαζί με ανακοινώσεις για τα κέρδη όλων των μετόχων της εταιρείας.

Από νωρίς, ο Δ.Σ.της Take-Two, Strauss Zelnick σχολίασε την απόδοση του NBA2K18. Ειδικά όσον αφορά το Switch, o Zelnick είπε:

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την απόδοση του τίτλου στη νέα αυτή πλατφόρμα.

Ο Zelnick ερωτήθηκε για την πιθανότητα εμφάνισης επιπλέον τίτλων της Rockstar, κατά τη διάρκεια της συζήτησης. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν είπε κάτι συγκεκριμένο, ανέφερε όμως το εξής:

Λοιπόν, όσον αφορά τους άλλους τίτλους μας από τη Rockstar για το Switch. Η Rockstar δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση ως τώρα. Και φυσικά, όπως γνωρίζετε, οι θυγατρικές μας ανακοινώνουν οι ίδιες τι πρόκειται να κυκλοφορήσει. Δε σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο σε μια τέτοια συζήτηση. Αλλά ξεκάθαρα, η βάση χρηστών του Switch αναπτύχθηκε γρήγορα και είναι μια δυνητικά συναρπαστική πλατφόρμα. Ήδη έχουμε κυκλοφορήσει ένα τίτλο μπάσκετ. Οπότε, σε εταιρικό επίπεδο, στηρίζουμε την πλατφόρμα.

 

 

Χθες είχαμε αισιοδοξία από τη Sold Out, σήμερα από τη Ubisoft και την Take-Two…  Το έχουν οι μέρες φαίνεται.

 

 

 

Πηγή 1Πηγή 2

Τι έχουν να πουν οι Ubisoft και Take-Two για το Switch;

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων