Τι νέο μάθαμε για το Rocket League στο Switch

14 Νοέ
Τι νέο μάθαμε για το Rocket League στο Switch

Το Rocket League έχει αρχίσει να εμφανίζεται στο Switch eShop. Παρακάτω, σας έχουμε μερικές σημαντικές πληροφορίες και νέα βίντεο για τον διασκεδαστικό τίτλο!

 

Τεχνικές πληροφορίες για το Rocket League

Κατά τη διάρκεια ενός AMA στο Reddit, η Psyonix δημοσίευσε μερικές πληροφορίες τεχνικής φύσεως για την έκδοση στο Switch. Πέρα από το γεγονός οτι θα μπορείτε να παίξετε online με όλους όσους παίζουν σε XBone και PC (αλλά όχι PS4, γιατί εκείνα τα προβατάκια είναι κλεισμένα στο φράχτη που τους έχτισε η Sony), αλλά και να παίξετε multiplayer τοπικά. Θα μπορείτε να παίξετε split screen σε docked (αλλά όχι tabletop).Το παιχνίδι επίσης θα τρέχει σταθερά στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Όσον αφορά την ανάλυση που θα τρέχει το παιχνίδι:

Το Rocket League τρέχει σε 1280×720 σε Docked και χρησιμοποιεί μια δυναμική κλιμάκωση ανάλυσης σε Undocked (handheld) mode. Ανάλογα πάντα με το στάδιο που παίζετε. Γενικά μιλώντας, το παιχνίδι σε handheld παίζει γύρω στα 1024×576. Μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, σκοπεύουμε να συνεχίσουμε τη βελτιστοποίηση.

κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, πάμε στα βίντεο!

 

 

 

 

Πηγή

 

Τι νέο μάθαμε για το Rocket League στο Switch

About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων