Τίτλοι τέλους για το Nintendo TVii

25 Ιούλ

nintendo-tvii-shut-down-656x369

 

Η υπηρεσία του Nintendo TVii θα τελειώσει σύντομα.  Στο Miiverse, η Nintendo ανακοίνωσε πως το πρόγραμμα αυτό κλείνει στις 11 Αυγούστου.  αυτό σημαίνει πως και η σχετική κοινότητα στο Miiverse θα κλείσει και αυτή.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Sarah: Μετά από περίπου 3 χρόνια εύρεσης, παρακολούθησης και δεσίματος με το Nintendo TVii, θα σταματήσουμε τις υπηρεσίες μας στις 11 Αυγούστου του 2015 την ώρα 3:00μ.μ PT.  Την ίδια στιγμή, θα κλείσουμε και την κοινότητα Nintendo TVii στο Miiverse.

Σας ευχαριστούμε ειλικρινά που δεθήκατε με την κοινότητα και την υπηρεσία Nintendo TVii.  Αναμένουμε με αγωνία τη συνεισφορά σας και στις άλλες μας πολλές κοινότητες του Miiverse.

Miiverse   Sarah s post   Nintendo

Πηγή

Τίτλοι τέλους για το Nintendo TVii

| Wii U, Νέα | 0 Comments
About The Author
- O Θεοδόσης – Teo, a.k.a, Rush, από δύο χρονών κράτησε για πρώτη φορά χειριστήριο Nintendo 64. Έκτοτε, τα βαλέ με θεούς και δαίμονες, γιγάντια τέρατα, έγινε φίλος με πολλά περίεργα πλάσματα, εξερεύνησε αγνώστους κόσμους, πλανήτες, θάλασσες και έτσι κατάφερε να συλλέξει το Triforce και να γίνει Pokémon Master, αλλά και πολλά ακόμη, τα οποία δεν μπορεί να μας αποκαλύψει. Αγαπημένα του παιχνίδια αποτελούν κυρίως οι κλασικοί τίτλοι της Nintendo, δηλαδή Zelda, Metroid, Pokémon, Mario και Donkey Kong, ενώ τα strategy και RPG κατέχουν κι αυτά μια περίοπτη θέση στην καρδιά του. Βέβαια, μην περιμένετε μια εύκολη νίκη απέναντί του στο Super Smash bros., καθώς η σκληραγώγηση από τις περιπέτειες του τον έχουν κάνει και καλό μαχητή. Πλέον, καμένος gamer, νιντεντάκιας, αρειανός και μεταλλάς ως σήμερα, συνεχίζει να κάνει όλα τα παραπάνω χαλαρά, με ένα φραπέ στο χέρι σαν γνήσιος Σαλονικιός, άλλα ταυτόχρονα, βρίσκεται εδώ και για την ενημέρωσή σας σε ό,τι αφορά την αγαπημένη του εταιρία.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων