Το 8 Bit Music Power θα είναι το πρώτο παιχνίδι για το Famicom μετά από δύο δεκαετίες

28 Νοέ

8-bit-music-power

Η εταιρία Columbus Circle θα κυκλοφορήσει τον πρώτο τίτλο για το Famicom μετά από 21 χρόνιαΤο παιχνίδι “8 Bit Music Power” θα καταφτασει στα καταστήματα της Ιαπωνίας στις 31 Ιανουαρίου έναντι 3.800 yen.

Το 8 Bit Music Power διαθέτει μια συλλογή από παλιομοδίτικα chiptunes πακεταρισμένα σε μια κασέτα για το αρχικό Famicon. Θα περιλαμβάνονται 12 τραγούδια, που έχουν συνθέσει δημιουργοί μουσικής videogames.

Όσοι ενδιαφέρονται στο 8 Bit Music Power για το NES θα χρειαστούν έναν αντάπτορα για να το παίξουν, ωστόσο είναι πιθανό το παιχνίδι να κυκλοφορήσει και εκτός Ιαπωνίας, δεδομένου οτι θα υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον.

Ένας υπεύθυνος είπε στο Wall Street Journal:

Ήταν ένα project ανάμεσα σε παλιούς φίλους της Nintendo ανάμεσά μας. Μείναμε έκπληκτοι από την απίστευτη αντίδαση που λάβαμε. Θαυμαστές και μεγαλέμποροι στις Η.Π.Α. μας ζήτησαν να το διαθέσουμε και σε κείνα τα μέρη.

Η Columbus Circle είπε επίσης πως σχεδιάζει να φτιάξει κι άλλες κασέτες για το Famicon cartridges, μαζί με νέα παιχνίδια.

Πηγή 1, Πηγή 2

Το 8 Bit Music Power θα είναι το πρώτο παιχνίδι για το Famicom μετά από δύο δεκαετίες

| Νέα | 0 Comments
About The Author
- Ένας βάρβαρος που βγήκε από τη σπηλιά του στο Βορρά για να γράψει για Νιτέντα. Συμφιλιωμένος πλέον με ξυράφια και ψαλίδια, τριγυρνάει τις νύχτες για αθώα θύματα να προσηλυτίσει στο μαγικό κόσμο των video games. Ο γνωστός MasterV ξαναχτυπά.

Kατηγορίες

Nintendo Next Newsletter

Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο newsletter του Nintendo Next για τα τελευταία νέα και τουρνούα στα παιχνίδια της Nintendo.

Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων